ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση 34χρονος για πυροβολισμούς σε οικία - Βρέθηκαν και παράνομες ουσίες

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση 34χρονος για πυροβολισμούς σε οικία - Βρέθηκαν και παράνομες ουσίες

Διάταγμα 6ήμερης προσωποκράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 34χρονου, που συνελήφθη την Τετάρτη (10/06) ως ύποπτος για τη ρίψη πυροβολισμών στην οικία 41χρονου στη Λεμεσό.

Οι πυροβολισμοί είχαν ριφθεί το μεσημέρι της Τρίτης (09/06) με κυνηγετικό όπλο και κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 34χρονου, που συνελήφθη χθες.

Στο πλαίσιο των εξετάσεων, κατά τη διάρκεια έρευνας που διενεργήθηκε στην οικία του 41χρονου, είχαν εντοπιστεί 18 νάιλον συσκευασίες οι οποίες περιείχαν κοκαΐνη συνολικού βάρος περίπου 18 γραμμαρίων, καθώς και ρητίνη κάνναβης, βάρους περίπου μισού γραμμαρίου.

Ως αποτέλεσμα, ο 41χρονος συνελήφθη και τελεί υπό διήμερη κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) σε συνεργασία με το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνούν την υπόθεση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα ερωτήματα που δεν απάντησε ο Αναστασιάδης: Οι σκιές που παραμένουν

Τα ερωτήματα που δεν απάντησε ο Αναστασιάδης: Οι σκιές που παραμένουν

Παρά τις εκτενείς απαντήσεις που έδωσε ο Νίκος Αναστασιάδης στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου για το πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς, σειρά ζητημάτων παραμένουν στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης. Ο τέως Πρόεδρος επιχείρησε να αντικρούσει τις αναφορές που αφορούν το δικηγορικό του γραφείο, τα ταξίδια με ιδιωτικά αεροσκάφη και τις πολιτογραφήσεις ξένων επενδυτών, ωστόσο ορισμένα ερωτήματα εξακολουθούν να προκαλούν συζητήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE