ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση 34χρονος για πυροβολισμούς σε οικία - Βρέθηκαν και παράνομες ουσίες

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση 34χρονος για πυροβολισμούς σε οικία - Βρέθηκαν και παράνομες ουσίες

Διάταγμα 6ήμερης προσωποκράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 34χρονου, που συνελήφθη την Τετάρτη (10/06) ως ύποπτος για τη ρίψη πυροβολισμών στην οικία 41χρονου στη Λεμεσό.

Οι πυροβολισμοί είχαν ριφθεί το μεσημέρι της Τρίτης (09/06) με κυνηγετικό όπλο και κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 34χρονου, που συνελήφθη χθες.

Στο πλαίσιο των εξετάσεων, κατά τη διάρκεια έρευνας που διενεργήθηκε στην οικία του 41χρονου, είχαν εντοπιστεί 18 νάιλον συσκευασίες οι οποίες περιείχαν κοκαΐνη συνολικού βάρος περίπου 18 γραμμαρίων, καθώς και ρητίνη κάνναβης, βάρους περίπου μισού γραμμαρίου.

Ως αποτέλεσμα, ο 41χρονος συνελήφθη και τελεί υπό διήμερη κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) σε συνεργασία με το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνούν την υπόθεση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Σοφία Χριστοδούλου και οι τρεις μήνες που θα κρίνουν την επόμενη ΕΔΕΚ - Οι σχέσεις με την υπόλοιπη ηγεσία και η νέα ατζέντα μέχρι το εκλογικό συνέδριο

Η Σοφία Χριστοδούλου και οι τρεις μήνες που θα κρίνουν την επόμενη ΕΔΕΚ - Οι σχέσεις με την υπόλοιπη ηγεσία και η νέα ατζέντα μέχρι το εκλογικό συνέδριο

Χωρίς, σύμφωνα με πληροφορίες, να έχει ακόμη αναπτύξει ουσιαστική επαφή με το σύνολο της υφιστάμενης ηγεσίας της ΕΔΕΚ, η νέα πρόεδρος του κόμματος Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, καλείται μέσα στους επόμενους τρεις μήνες, να διαχειριστεί μια ιδιαίτερα σύνθετη μεταβατική περίοδο. Μέχρι τον Δεκέμβριο, οπότε είναι προγραμματισμένο το εκλογικό συνέδριο της ΕΔΕΚ, θα πρέπει να έχει δώσει σαφές δείγμα γραφής, για τον τρόπο με τον οποίο προτίθεται να λειτουργήσει το κόμμα, τις πολιτικές της προτεραιότητες και τις αλλαγές που θέλει να προωθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE