ΠΟΛΙΤΙΚΗ: Συντονισμός Ελλάδας - Κύπρου για τις έκνομες τουρκικές ενέργειες

ΠΟΛΙΤΙΚΗ: Συντονισμός Ελλάδας - Κύπρου για τις έκνομες τουρκικές ενέργειες

Οι έκνομες τουρκικές ενέργειες και απειλές στις θαλάσσιες ζώνες της Κύπρου καθώς και στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου ήταν στο επίκεντρο τηλεφωνικής επικοινωνίας, που είχαν την Πέμπτη 11 Ιουνίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε γραπτή του δήλωση ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παναγιώτης Σεντώνας, αναφέρει ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα τηλεφωνική συνομιλία με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας με σκοπό τον συντονισμό στο πλαίσιο σειράς χωριστών επαφών και διαβουλεύσεων των δύο ηγετών με ξένους ηγέτες».

Προσθέτει ότι «κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και ο κ. Μητσοτάκης συζήτησαν για τις τρέχουσες εξελίξεις και ειδικότερα τις έκνομες τουρκικές ενέργειες και απειλές στις θαλάσσιες ζώνες της Κύπρου καθώς και στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αστυνομία για υπόθεση Σάντυ: Καμία τεκμηρίωση για τις σοβαρές καταγγελίες - «Ψευδές και κατασκευασμένο» το αφήγημα

Αστυνομία για υπόθεση Σάντυ: Καμία τεκμηρίωση για τις σοβαρές καταγγελίες - «Ψευδές και κατασκευασμένο» το αφήγημα

Το πόρισμα της πολύμηνης αστυνομικής διερεύνησης για την υπόθεση «Σάντυ» και τις καταγγελίες που είχαν δημοσιοποιηθεί μέσω του δημοσιογράφου και συγγραφέα Μακάριου Δρουσιώτη παρουσιάστηκε την Πέμπτη σε δημοσιογραφική διάσκεψη στη Λευκωσία, με τον Αρχηγό Αστυνομίας Θεμιστό Αρναούτη να δηλώνει ότι δεν προέκυψε οποιαδήποτε μαρτυρία που να στοιχειοθετεί τα σοβαρά αδικήματα που είχαν καταγγελθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE