Πανηγύρισε έξαλλα ο Τίγρης αλλά…

Πανηγύρισε έξαλλα ο Τίγρης αλλά…

Δεν έμελλε να χαρεί για πολλή ώρα το εκτός έδρας που πέτυχε η ομάδα του ο πρόεδρος της ΑΕΚ Αντρέας Καραπατάκης.

Ο Τίγρης πανηγύρισε έξαλλα το γκολ που πέτυχε ο Τομάς σηκώνοντας τις γροθιές του στον ουρανό.

Για κακή του τύχη, όμως, λίγο αργότερα, είδε την άμυνα της ομάδα του να κάνει ένα παιδικό λάθος και έτσι να δέχεται μια τζάμπα ισοφάριση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

Η χαμηλή συσπείρωση και η αργή επούλωση των εσωκομματικών πληγών φαίνεται να αποτελούν το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026. Η ηγεσία του κόμματος, παρότι επιχειρεί να εκπέμψει μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης, δεν κρύβει την ανησυχία της για τις εσωτερικές τριβές που εξακολουθούν να υποβόσκουν μετά το ταραχώδες πολιτικό σκηνικό των Προεδρικών του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE