ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ήρθε για να μείνει και να… ΕΚΠΛΗΞΕΙ – Ήδη κερδίζει πολλές… μετοχές με τέτοιες κινήσεις

Ήρθε για να μείνει και να… ΕΚΠΛΗΞΕΙ – Ήδη κερδίζει πολλές… μετοχές με τέτοιες κινήσεις

Στις 23 Ιουλίου 2018 ιδρύθηκε το σωματείο Ομόνοια 1948.  Μία ποδοσφαιρική ομάδα… γεννήθηκε μέσα από το αγροτικό ποδόσφαιρο, όπου δεν άργησε να έχει υποστηρικτές. 

Δεν είναι και λίγο πράγμα για τα Κυπριακά γήπεδα μία ομάδα να πρωτοεμφανίζεται και να παίρνει αρκετό κόσμο στα γήπεδα, κάτι που δεν συνηθίζεται εδώ και χρόνια να βλέπουμε κυρίως στο αγροτικό.  Ναι μεν πήγαινε κόσμος σε αυτά τα πρωταθλήματα, αγροτικού ποδοσφαίρου, αλλά ατμόσφαιρες που έφτιαχναν τη σεζόν 2018-2019 οι φίλοι της Ομόνοιας 1948 ήταν… ασυνήθιστο σκηνικό.

Αν και πρόκειται για παιδιά του οικοδομήματος της Ομόνοιας που έφτιαξαν αυτό το σωματείο και την ομάδα (Ομόνοια 1948), υπήρχε ένα «κομμάτι» των «τριφυλλοφόρων» που αμφισβήτησαν αυτό το νέο σωματείο και δεν έκρυψαν ακόμη και τον ισχυρισμό τους ότι θα είναι κάτι για μερικά χρόνια και μετά θα… εξαφανιστεί.

Εντούτοις, τόσο μέσα από την πορεία της Ομόνοιας 1948 στο Πανσόλειο Πρωτάθλημα, στα παιχνίδια ένταξης της ΣΤΟΚ, αλλά και της σεζόν που διακόπηκε στο πρωτάθλημα Επίλεκτης Κατηγορίας, όπου συνοδεύτηκε με εισιτήριο ανόδου στη Γ΄ κατηγορία, είναι μία απάντηση προς όλους αυτούς που δεν είδαν με καλό μάτι τη σύσταση της ομάδας και του σωματείου γενικότερα.

Δεν είναι και λίγο πράγμα, για ένα σωματείο δύο ετών ζωής, να έχει πλάνο για ακαδημίες όπως παρουσιάστηκε πρόσφατα σε συνέντευξη στελέχους του σωματείου, αλλά και με την πιο πρόσφατη εξέλιξη αγοράς γης για να γίνει το προπονητικό κέντρο της Ομόνοιας 1948, στην περιοχή Εργάτες.

Ε, λοιπόν, εμάς τέτοιες κινήσεις, δη η πιο πρόσφατη με το όραμα προπονητικού κέντρου, για ομάδα που πρώτη φορά θα βρεθεί σε πρωτάθλημα Γ΄ κατηγορίας της ΚΟΠ, είναι πέρα για πέρα πρωτόγνωρο, που δεν το βλέπουμε συχνά να υπάρχει σε άλλες ομάδες παρόμοιου εκτοπίσματος, βεληνεκούς.

Τέτοιες κινήσεις, πλάνο, όραμα των παραγόντων της ομάδας, δείχνει ξεκάθαρα ότι υπάρχει ένας σχεδιασμός για αυτή την ομάδα και με αρκετό μέλλον!

The post Ήρθε για να μείνει και να… ΕΚΠΛΗΞΕΙ – Ήδη κερδίζει πολλές… μετοχές με τέτοιες κινήσεις appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Μίμης Πλέσσας: Δέκα τραγούδια που έγραψαν ιστορία στον ελληνικό κινηματογράφο - Δείτε βίντεο

• Άγριος καυγάς στο ΓΝ Λευκωσίας - Πολίτης επιτέθηκε σε γιατρό και νοσηλευτές

• Στο νοσοκομείο παιδάκι μετά από φωτιά στη Λάρνακα - Εκκενώθηκε πολυκατοικία

• Μετεωρολογικός Λειτουργός στο «Τ»: Τι μας φέρνει ο καιρός την ερχόμενη εβδομάδα - Θα δούμε βροχές;

• Ψάχνεις δουλειά; Μάθε πώς μπορείς να γίνεις επαγγελματίας οδηγός ταξί

• Πότε μια επιχείρηση δικαιούται να απασχολήσει προσωπικό από τρίτες χώρες - Το ποσοστό μακροχρόνιων Κυπρίων ανέργων

• Χριστίνα Παυλίδου: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της για τη μητέρα της



Το Ισραήλ ετοιμάζεται για επίθεση στο Ιράν τις επόμενες ώρες - Διάγγελμα Νετανιάχου

Το Ισραήλ ετοιμάζεται για επίθεση στο Ιράν τις επόμενες ώρες - Διάγγελμα Νετανιάχου

Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top