ΣΥΝΔ. ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ: Ικανοποιημένοι από την επισκεψιμότητα του τριημέρου στην Πάφο

ΣΥΝΔ. ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ: Ικανοποιημένοι από την επισκεψιμότητα του τριημέρου στην Πάφο

Ικανοποιητική ήταν η κίνηση στα κέντρα αναψυχής το τριήμερο του κατακλυσμού στην Πάφο, σύμφωνα με τον αναπληρωτή πρόεδρο του ΣΙΚΑΠ Δημήτρη Καλλή.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Καλλής ανέφερε πως τόσο ντόπιοι όσο και Κύπριοι επισκέπτες από άλλες πόλεις γέμισαν κυρίως καφετέριες, σνακ μπαρ και μπαράκια της πόλης.

Επεσήμανε ωστόσο, πως τα εστιατόρια, συνεχίζουν να καταγράφουν χαμηλό κύκλο εργασιών.

Ωστόσο, ορισμένα εξ αυτών, όπως είπε , ο αναπληρωτής πρόεδρος του Συνδέσμου Κέντρων Αναψυχής Πάφου, κυρίως, οι ψαροταβέρνες κοντά στη θάλασσα είχαν αρκετά καλή κίνηση το Σαββατοκύριακο.

Ο κ. Καλλής εκτίμησε πως εάν δεν έρθουν τουρίστες στην Πάφο, τα κέντρα αναψυχής της πόλης και επαρχίας θα συνεχίσουν να υπολειτουργούν λόγω έλλειψης πελατών.

Ακόμη και τώρα, διευκρίνισε, που επαναλειτούργησαν από τις 21 Μαΐου περίπου 100 κέντρα στην Πάφο, η κατάσταση τους χαρακτηρίζεται δραματική, από πλευράς επισκεψιμότητας.

Σημείωσε τέλος ότι, οι κανόνες υγιεινής και τα πρωτόκολλα της κυβέρνησης εφαρμόζονται πιστά από τα κέντρα αναψυχής της Πάφου, αφού οι λειτουργοί που κάνουν ελέγχους δίνουν συγχαρητήρια στους ιδιοκτήτες, κατέληξε ο κ. Καλλής.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ότι δηλαδή «δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση γιαβάς-γιαβάς στο κυπριακό δεν αποδίδει», περικλείει αυτό το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Ότι δηλαδή στόχος του Ερσίν Τατάρ, είναι το ροκάνισμα του χρόνου, μέχρι την επόμενη διάσκεψη της Γενεύης, που εκεί πλέον, τα πράγματα δεν προδιαγράφονται ευοίωνα, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE