ΚΥΠΡΟΣ: Ζωντάνεψαν κάπως οι παραλίες του νησιού - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Ζωντάνεψαν κάπως οι παραλίες του νησιού - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ζωντάνεψαν οι παραλίες σε Λεμεσό και Πρωταρά, ενόψει του τριημέρου του κατακλυσμού.

Σίγουρα δεν υπάρχει σύγκριση με προηγούμενες χρονιές, καθώς φέτος τουρίστες δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα.

Εντούτοις, οι Κύπριοι τίμησαν σε μεγάλο βαθμό τις… παραλίες του νησιού. Ειδικά κατά τις μεσημεριανές ώρες, παρατηρήθηκε και σχετικά αυξημένη κίνηση.

Σύμφωνα δε με πληροφορίες μας, τα μέτρα ασφαλείας τηρήθηκαν σε μεγάλο βαθμό.

Δείτε φωτογραφίες από το απόγευμα της Κυριακής (07/06), όπου ο κόσμος είχε ήδη μειωθεί:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE