Ο Κόλιν Πάουελ ανακοίνωσε την υποστήριξή του προς τον Τζο Μπάιντεν

Ο Κόλιν Πάουελ ανακοίνωσε την υποστήριξή του προς τον Τζο Μπάιντεν

Ο πρώην Yπουργός Εξωτερικών και πρώην επικεφαλής των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων Κόλιν Πάουελ πρόσφερε σήμερα την υποστήριξή του στον Τζο Μπάιντεν, τον Δημοκρατικό πρώην Aντιπρόεδρο της χώρας, και έγινε έτσι ο πρώτος σημαντικός Ρεπουμπλικανός που στηρίζει δημοσίως τον αντίπαλο του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές του προσεχούς Νοεμβρίου.

Ο Πάουελ, ο οποίος οδήγησε τον αμερικανικό στρατό στον Πόλεμο του Κόλπου, το 1991, υπό τον εκλιπόντα τότε Πρόεδρο Τζορτζ Μπους τον πρεσβύτερο, και στη συνέχεια διορίστηκε Υπουργός Εξωτερικών υπό τον πρόεδρο Τζορτζ Μπους τον νεότερο, δήλωσε ότι ο Τραμπ είναι "αναποτελεσματικός" και ότι από τότε που ανέλαβε την προεδρία έχει γίνει χειρότερος.

"Δεν μπορώ με κανέναν τρόπο να στηρίξω αυτή την χρονιά τον Πρόεδρο Τραμπ", είπε σε συνέντευξή του στο CNN ο Πάουελ, ο οποίος δεν τον ψήφισε το 2016. Ερωτηθείς αν θα ψηφίσει τον Μπάιντεν, ο Πάουελ απάντησε: "Θα τον ψηφίσω".

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE