ΚΥΠΡΟΣ: Έξι αυτοκίνητα στην καραμπόλα – Τους βγήκε η ψυχή με την ουρά 20 χλμ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Έξι αυτοκίνητα στην καραμπόλα – Τους βγήκε η ψυχή με την ουρά 20 χλμ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ανώδυνη η καραμπόλα που σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας στο ύψος της Κόσης.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, πέραν από υλικές ζημιές που προκλήθηκαν από την εμπλοκή έξι οχημάτων στο τροχαίο, ο απολογισμός δεν περιλαμβάνει τραυματισμό κάποιου προσώπου.

Βέβαια, «τραυματική» είναι η εμπειρία για τους υπόλοιπους οδηγούς και δη τους ανυπόμονους, αφού σχηματίστηκε ουρά 20 χλμ.

Είναι ενδεικτικά τα πλάνα που παρουσιάζουμε από την έξοδο Λυμπιών, όπου τα αυτοκίνητα κινούνταν με ρυθμούς χελώνας.

Κάποιοι, πάντως, προτίμησαν να κατευθυνθούν για τις παραλίες της Λάρνακας παρακάμπτοντας την κίνηση χρησιμοποιώντας εξόδους (βλ. παλαιό δρόμο).

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Φ. Φαίδωνος: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου - Αποχώρησε η ομάδα του ΑΚΕΛ

Φ. Φαίδωνος: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου - Αποχώρησε η ομάδα του ΑΚΕΛ

Με μειωμένη παρουσία μελών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου, η οποία είχε αναβληθεί την προηγούμενη εβδομάδα λόγω των εξελίξεων που αφορούν τον Δήμαρχο Φαίδωνα Φαίδωνος.

BEST OF TOTHEMAONLINE