ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Αιτήσεις για το πρόγραμμα εκπαίδευσης επιτηρητών σταδίων

ΚΥΠΡΟΣ: Αιτήσεις για το πρόγραμμα εκπαίδευσης επιτηρητών σταδίων

Αιτήσεις από υποψήφιους που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα εκπαίδευσης επιτηρητών σταδίων δέχεται η Επιτροπή Επιτηρητών Σταδίων του ΚΟΑ, η οποία συστάθηκε σύμφωνα με τους περί της Πρόληψης και της Καταστολής της Βίας στους Αθλητικούς Χώρους (Επιτηρητές) Κανονισμούς του 2012.

Σε ανακοίνωση, η Επιτροπή αναφέρει ότι τα μαθήματα θα διεξαχθούν την περίοδο από 6/7/2020 μέχρι 16/7/2020 και προσθέτει ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν αιτήσεις καθώς και το συνοδευτικό έντυπο πληροφοριών από τα γραφεία του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού ή από την ιστοσελίδα του Οργανισμού στο www.cyprussports.org.

Αναφέρει, επίσης, ότι οι συμπληρωμένες αιτήσεις μαζί με τα απαραίτητα πιστοποιητικά θα πρέπει να παραδοθούν στον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού (Λεωφ. Μακαρείου Αθλητικού Κέντρου) ή να αποσταλούν μέσω του Ταχυδρομείου στην Επιτροπή Επιτηρητών Σταδίων, Ταχ. Θυρίδα 24804, Έγκωμη, 1304 Λ/σία, με συστημένη επιστολή, όχι αργότερα από την 26η Ιουνίου 2020.

Περαιτέρω, η Επιτροπή Επιτηρητών Σταδίων ανακοίνωσε ότι δέχεται αιτήσεις για Ανανέωση της Εγγραφής στο Μητρώο Επιτηρητών Σταδίων.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top