ΚΥΠΡΟΣ: Έξι αυτοκίνητα στην καραμπόλα – Τους βγήκε η ψυχή με την ουρά 20 χλμ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Έξι αυτοκίνητα στην καραμπόλα – Τους βγήκε η ψυχή με την ουρά 20 χλμ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ανώδυνη η καραμπόλα που σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας στο ύψος της Κόσης.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, πέραν από υλικές ζημιές που προκλήθηκαν από την εμπλοκή έξι οχημάτων στο τροχαίο, ο απολογισμός δεν περιλαμβάνει τραυματισμό κάποιου προσώπου.

Βέβαια, «τραυματική» είναι η εμπειρία για τους υπόλοιπους οδηγούς και δη τους ανυπόμονους, αφού σχηματίστηκε ουρά 20 χλμ.

Είναι ενδεικτικά τα πλάνα που παρουσιάζουμε από την έξοδο Λυμπιών, όπου τα αυτοκίνητα κινούνταν με ρυθμούς χελώνας.

Κάποιοι, πάντως, προτίμησαν να κατευθυνθούν για τις παραλίες της Λάρνακας παρακάμπτοντας την κίνηση χρησιμοποιώντας εξόδους (βλ. παλαιό δρόμο).

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατέθεσε ο Οδυσσέας - Θα αξιολογηθούν τα στοιχεία που έδωσε

Κατέθεσε ο Οδυσσέας - Θα αξιολογηθούν τα στοιχεία που έδωσε

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του Οδυσσέα Μιχαηλίδη ο οποίος κλήθηκε από τον Αρχηγό της Αστυνομίας, Θέμιστο Αρναούτη με οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα και του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα να προβεί σε γραπτή κατάθεση για όλα όσα δήλωσε δημοσίως.