19 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα

19 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα

Την ταυτοποίηση 19 νέων κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ελλάδα ανακοίνωσε την Τρίτη 2/6 ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), στη σημερινή έκθεσή του για την επιδημιολογική επιτήρηση της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα.


Συγκεκριμένα, η έκθεση σημειώνει ότι υπάρχουν 19 νέα εργαστηριακά κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα, εκ των οποίων τα 12 αφορούν ταξιδιώτες που αφίχθηκαν με πτήση από το εξωτερικό.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 2.937, εκ των οποίων το 55.3% αφορά άνδρες.

Δεν έχει καταγραφεί κανένας νέος θάνατος ασθενούς με COVID-19, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 179 θάνατοι. Η μέση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι τα 76 έτη. Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 11.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Απαντά στις κατηγορίες Έρχιουρμαν - «Η δήλωσή μου δεν ήταν απάντηση στα τέσσερα σημεία που έχει θέσει»

ΠτΔ: Απαντά στις κατηγορίες Έρχιουρμαν - «Η δήλωσή μου δεν ήταν απάντηση στα τέσσερα σημεία που έχει θέσει»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση αποτελεί την καλύτερη ασφαλιστική δικλείδα για εφαρμογή της λύσης του Κυπριακού και για ένα ειρηνικό μέλλον στην Κύπρο, δήλωσε, το Σάββατο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE