ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΠΤΩΜΑ ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑΣ: Δεύτερο μαχαίρι στη σκηνή - Eρευνώνται όλα τα ενδεχόμενα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΠΤΩΜΑ ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑΣ: Δεύτερο μαχαίρι στη σκηνή - Eρευνώνται όλα τα ενδεχόμενα

Δυο σοροί εντοπίστηκαν μετά απο πληροφορία σε διαμέρισμα στην οδό Περικλέους, στην παλιά Λευκωσία το απόγευμα της Κυριακής (31/5).

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι στη σκηνή βρέθηκε και δεύτερο μαχαίρι.

Το τηλεφώνημα που έλαβαν οι Αρχές ανέφερε πως ακούγονταν φωνές από το συγκεκριμένο διαμέρισμα γύρω στις 18:00 το απόγευμα. Τα μέλη της αστυνομίας έφτασαν στο σημείο.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η πόρτα ήταν κλειδωμένη, με τα μέλη της αστυνομίας να παραβιάζουν την είσοδο ώστε να μπορούν να εισέλθουν στο διαμέρισμα.

Αρχικά αντικρισαν το πτώμα της γυναίκας η οποία φαίνεται να είναι ηλικίας 46 ετών και Ασιατικής καταγωγής. Ενώ σε άλλο δωμάτιο βρέθηκε και δεύτερο πτώμα άντρα ηλικίας 64 ετων, το οποίο φαίνεται να είναι εξίσου Ασιατικής καταγωγής.

Δίπλα απο τη σορό του άντρα βρέθηκε μαχαίρι. Ενώ στην πορεία η αστυνομία εντόπισε και δεύτερο μαχαίρι στο διαμερίσμα και διερευνάται κατα πόσο έχει χρησιμοποιηθεί στην εγκληματική ενέργεια.

Η 46χρονη ήταν ένοικος του διαμερίσματος ενώ ο 64χρονος φαίνεται να διέμενε σε περιοχή της Λευκωσίας , ωστόσο είναι κάτι που προσπαθεί η αστυνομία να διευκρινήσει , όπως επίσης και την σχέση των δυο ανθρώπων που βρέθηκαν νεκροί.

Στα σενάρια και ενδεχόμενα που εξετάζονται είναι η δολοφονία είτε εκ προθέσεως είτε ανθρωποκτονία. Εαν ο άντρας δολοφονήθηκε ή αν πρόκειται για αυτοχειρία. Η κλειδωμένη πόρτα φέρνει την αστυνομία μπροστά σε ένα άλλο ενδεχόμενο, είτε η εγκληματική ενέργεια να έγινε μεταξύ των δυο ή αν υπήρχε και τρίτο πρόσωπο. 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Αστυνομίας Στέλιο Στυλιανού, εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα για τις δυο σορούς. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE