ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΠΤΩΜΑ ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑΣ: Δεύτερο μαχαίρι στη σκηνή - Eρευνώνται όλα τα ενδεχόμενα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΠΤΩΜΑ ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑΣ: Δεύτερο μαχαίρι στη σκηνή - Eρευνώνται όλα τα ενδεχόμενα

Δυο σοροί εντοπίστηκαν μετά απο πληροφορία σε διαμέρισμα στην οδό Περικλέους, στην παλιά Λευκωσία το απόγευμα της Κυριακής (31/5).

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι στη σκηνή βρέθηκε και δεύτερο μαχαίρι.

Το τηλεφώνημα που έλαβαν οι Αρχές ανέφερε πως ακούγονταν φωνές από το συγκεκριμένο διαμέρισμα γύρω στις 18:00 το απόγευμα. Τα μέλη της αστυνομίας έφτασαν στο σημείο.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η πόρτα ήταν κλειδωμένη, με τα μέλη της αστυνομίας να παραβιάζουν την είσοδο ώστε να μπορούν να εισέλθουν στο διαμέρισμα.

Αρχικά αντικρισαν το πτώμα της γυναίκας η οποία φαίνεται να είναι ηλικίας 46 ετών και Ασιατικής καταγωγής. Ενώ σε άλλο δωμάτιο βρέθηκε και δεύτερο πτώμα άντρα ηλικίας 64 ετων, το οποίο φαίνεται να είναι εξίσου Ασιατικής καταγωγής.

Δίπλα απο τη σορό του άντρα βρέθηκε μαχαίρι. Ενώ στην πορεία η αστυνομία εντόπισε και δεύτερο μαχαίρι στο διαμερίσμα και διερευνάται κατα πόσο έχει χρησιμοποιηθεί στην εγκληματική ενέργεια.

Η 46χρονη ήταν ένοικος του διαμερίσματος ενώ ο 64χρονος φαίνεται να διέμενε σε περιοχή της Λευκωσίας , ωστόσο είναι κάτι που προσπαθεί η αστυνομία να διευκρινήσει , όπως επίσης και την σχέση των δυο ανθρώπων που βρέθηκαν νεκροί.

Στα σενάρια και ενδεχόμενα που εξετάζονται είναι η δολοφονία είτε εκ προθέσεως είτε ανθρωποκτονία. Εαν ο άντρας δολοφονήθηκε ή αν πρόκειται για αυτοχειρία. Η κλειδωμένη πόρτα φέρνει την αστυνομία μπροστά σε ένα άλλο ενδεχόμενο, είτε η εγκληματική ενέργεια να έγινε μεταξύ των δυο ή αν υπήρχε και τρίτο πρόσωπο. 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Αστυνομίας Στέλιο Στυλιανού, εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα για τις δυο σορούς. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Εν αναμονή ενημέρωσης από Europol, Interpol και Ρωσία η Αστυνομία για το απειλητικό email που έφερε αναστάτωση

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Λάκης Γαβαλάς: Δέχθηκε επίθεση από μοναχούς - «Με είπαν π****η μέσα στο αεροπλάνο» - Δείτε βίντεο



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top