ΦΟΝΙΚΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Και δεύτερο πτώμα στο ίδιο διαμέρισμα με την 52χρονη - Με τον ίδιο τρόπο έχασαν την ζωή τους

ΦΟΝΙΚΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Και δεύτερο πτώμα στο ίδιο διαμέρισμα με την 52χρονη - Με τον ίδιο τρόπο έχασαν την ζωή τους

Και δεύτερο πτώμα εντόπισαν εντός του διαμερίσματος τα μέλη της Αστυνομίας.

Οπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες κατα τις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής (31/5) η Αστυνομία έλαβε πληροφορία και έσπευσε στην κατοικία, όπου εντόπισε νεκρή την 52χρονη γυναίκα σε οικία στην οδό Περικλέους, Παλιά Λευκωσία.

Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν οτι φέρει τραύματα στο λαιμό από αιχμηρό αντικείμενο.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο, όπου στην οικία εντόπισαν 52χρονη, από Ασία (πιθανόν Φιλιππίνες).

Ενώ λίγο αργότερα σύμφωνα με νέες πληροφορίες εντόπισαν και δεύτερο πτώμα στο διαμέρισμα το οποίο και αυτό φέρει τραύματα απο αιχμηρό αντικείμενο. Πρόκειται για πτώμα άντρα Ασιατικής καταγωγής .

Το ΤΑΕ Λευκωσίας απέκλεισε την σκηνή και διερευνά την υπόθεση για το διπλό φονικό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Σε πένθος βυθίστηκε ξανά η Λεμεσός μετά την νέα τραγωδία με νεκρό 33χρονο, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής (23/2), με τις εξετάσεις από Αστυνομία, Πυροσβεστική Υπηρεσία και Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, να αναμένεται να αρχίσουν ξανά αύριο Δευτέρα (24/2).

BEST OF TOTHEMAONLINE