ΕΚΤΑΚΤΟ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Βρέθηκε νεκρή 52χρονη - Η αστυνομία βλέπει φόνο

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Βρέθηκε νεκρή 52χρονη - Η αστυνομία βλέπει φόνο

Ακόμα μια είδηση που συγκλονίζει την κοινωνία της Κύπρου, αφου βρέθηκε νεκρή 52 χρόνη στο διαμερίσμα που διαμένει.

Οπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες κατα τις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής (31/5) η Αστυνομία έλαβε πληροφορία και έσπευσε στην κατοικία, όπου εντόπισε νεκρή την 52χρονη γυναίκα σε οικία στην οδό Περικλέους, Παλιά Λευκωσία.

Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν οτι φέρει τραύματα στο λαιμό από αιχμηρό αντικείμενο.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο, όπου στην οικία εντόπισαν 52χρονη, από Ασσία (πιθανόν Φιλιππίνες).

Η σκηνή έχει αποκλειστεί και γίνονται εξετάσεις από μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας.

Αναμένεται να κληθεί και ιατροδικαστής για τη διενέργεια αυτοψίας, ώστε να διευκρινιστούν τα ακριβή αίτια θανάτου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία βλέπει φόνο πίσω από την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE