Αγγίζουν τα 6 εκ. οι άνθρωποι που προσβλήθηκαν από κορωνοϊό

Αγγίζουν τα 6 εκ. οι άνθρωποι που προσβλήθηκαν από κορωνοϊό

Συνολικά 5.905.846 εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό. Σύμφωνα με το Worldometer, οι νεκροί να φθάνουν τους 362.024.

Τα άτομα που αποθεραπεύτηκαν ανέρχονται σε 2.579.877.

Ο αριθμός των ενεργών υποθέσεων είναι 2.963.945. Από αυτές, το 98% του συνόλου είναι σε ήπια κατάσταση και 2% σε σοβαρή ή κρίσιμη κατάσταση.

Οι υποθέσεις που έχουν κλείσει ανέρχονται στις 2.941.901. Από αυτές το 88% έχουν αποθεραπευτεί/λάβει εξιτήριο, ενώ 12% έχουν χάσει τη ζωή τους.

Πρώτες στον αριθμό των κρουσμάτων παραμένουν οι ΗΠΑ με 1.768.461 να έχουν νοσήσει και 103.330 να έχουν χάσει τη ζωή τους. Ακολουθούν η Βραζιλία με 438.812 κρούσματα και 26.764 θανάτους, η Ρωσία με 379.051 κρούσματα και 4.142 θανάτους, η Ισπανία με 284.986 κρούσματα και 27.119 θανάτους και το Ηνωμένο Βασίλειο με 269.127 κρούσματα και 37.837 θανάτους.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE