Tραγωδία στην Κρήτη – Άνδρας έπεσε από τον τρίτο όροφο και πέθανε

Tραγωδία στην Κρήτη – Άνδρας έπεσε από τον τρίτο όροφο και πέθανε

Τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, καθώς γύρω στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης 27/5 ένας άνδρας ηλικίας γύρω στα 55 έπεσε από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας.

Συνέπεια αυτού ήταν να χάσει τη ζωή του και παρά το γεγονός ότι το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε άμεσα στο σημείο για να τον μεταφέρει στο εφημερεύον νοσοκομείο, αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Το τραγικό συμβάν έγινε στη συνοικία της Αγίας Τριάδας, στο Ηράκλειο, και τα αίτια της πτώσης διερευνώνται από τις αστυνομικές Αρχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE