ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ: Μοίραζε 7,2 εκατομμύρια- Γεμίζουν οι τσέπες δύο ΄τυχερών-άτυχων'

ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ: Μοίραζε 7,2 εκατομμύρια- Γεμίζουν οι τσέπες δύο ΄τυχερών-άτυχων'

Έφτασαν στην πηγή, ωστόσο δεν ήπιαν νερό ή για να ακριβολογούμε δεν 'ξεδίψασαν' δύο παίκτες του Τζόκερ που δοκίμασαν την τύχη τους στην κλήρωση της Τρίτης 26/5.

Οι αριθμοί που κληρώθηκαν τους οποιούς δεν κατάφερε κανείς να μαντέψει σωστά ήταν:  10, 11, 14, 25, 45 και Τζόκερ ο αριθμός 1.

Στην 1η κατηγορία δεν βρέθηκε όπως αναφέραμε 'υπερτυχερός' με αποτέλεσμα να σημειωθεί Τζακ-ποτ και το παιχνίδι του ΟΠΑΠ να μοιράζει στην κλήρωση της Πέμπτης 28/5 8.000.000 ευρώ.

Στη 2η κατηγορία βρέθηκαν δύο δελτία που μάντεψαν σωστά τους 5 αριθμούς, όχι όμως και τον Τζοκερ και αναμένεται οι παικτες να γεμίσουν τις τσέπες τους και συνάμα τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς με 42.655 ευρώ έκαστος.

Άλλα 13 δελτία στην 3η κατηγορία (4+1 επιτυχίες) θα 'εξαργυρωθούν' προς 2.500 ευρώ το καθένα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE