ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη από μέλη του ΤΑΕ ο 22χρονος καταζητούμενος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη από μέλη του ΤΑΕ ο 22χρονος καταζητούμενος

Στη σύλληψη 22χρονου, ο οποίος καταζητείτο, βάσει Δικαστικού εντάλματος σύλληψης, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, δημόσιας εξύβρισης, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, τα αδικήματα διαπράχθηκαν γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, 24 Μαΐου, όταν δύο πρόσωπα, ενώ βρίσκονταν στην πλατεία Σαριπόλου, στην Λεμεσό, δέχθηκαν επίθεση από άλλα πρόσωπα. Από την επίθεση που δέχθηκαν, το ένα πρόσωπο υπέστη κάταγμα στη μύτη, αιμάτωμα στο μάτι και σκίσιμο στα χείλη, ενώ το δεύτερο πρόσωπο υπέστη κάταγμα και αιμάτωμα γνάθου.

Τα στοιχεία και φωτογραφία του 22χρονου δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, σήμερα Τρίτη, 26 Μαΐου, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Ο 22χρονος συνελήφθη γύρω στις 9.00 το βράδυ της Τρίτης, από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού. Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top