Τώρα θα νιώσει την πραγματική πίεση!

Τώρα θα νιώσει την πραγματική πίεση!

Όσο εύκολα τους αγαπιούνται ως θεοί τόσο εύκολα γίνονται «pernona non grata» από τους οπαδούς όταν αποχωρήσουν από την ομάδα τους.

Αν όχι όλοι, τουλάχιστον οι πλείστοι ποδοσφαιριστές, ανεξάρτητα των λόγων ή αιτιών της φυγής τους (…και φυσικά της προσφοράς τους στον εκάστοτε σύλλογο) με το που θα ξανανταμώσουν ως αντίπαλοι γίνονται κόκκινο πανί από τους οπαδούς που μέχρι πρότινος αγαπήθηκαν. Αυτός κοντολογίς είναι ο δόκιμος ορισμός της παθιασμένης σχέσης μεταξύ οπαδών και ποδοσφαιριστών. 

Δυστυχώς ή ευτυχώς οι ποδοσφαιριστές έχουν αυτή την μοίρα και έμαθαν να ζουν με αυτή.  

Στην προκειμένη περίπτωση ο Μοντέιρο που αύριο θα τεθεί ενώπιων μιας κατάμεστης ανατολικής γνωρίζει πως δεν τύχει ιπποτικής υποδοχής.

Μπορεί να μην είναι η πρώτη μεταξύ τους συνάντηση αλλά αυτή την φορά είναι αλλιώτικη και σίγουρα η πιο κρίσιμη από κάθε προηγούμενη. 

Όσο και αν θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν θα ακουστεί το παραμικρό, στην Κύπρο ζούμε και ξέρουμε ότι δεν υπάρχει ίχνος DNA ποδοσφαιρικoύ πολιτισμού.  Το γιατί (;) είναι μια  άλλη μεγάλη συζήτηση! 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE