KYΠΡΟΣ: Ξανά στους δρόμους τα λεωφορεία Κυριακές και αργίες

KYΠΡΟΣ: Ξανά στους δρόμους τα λεωφορεία Κυριακές και αργίες

Ξανά θα εξυπηρετούν το κοινό τα λεωφορεία Κυριακές και αργίες αναφέρει σε ανακοίνωση του το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, από την 31η Μαΐου 2020,  οι Εταιρείες Μεταφοράς Τακτικών Επιβατών με κόμιστρο ανά επιβάτη, καθώς και όλα τα μέσα δημόσιων μεταφορών με λεωφορείο, δηλαδή υπηρεσίες κλειστών θυρών (Shuttle) από και προς τα αεροδρόμια, τουριστικά λεωφορεία και ιδιωτικά λεωφορεία θα εξυπηρετούν το κοινό τόσο τις Κυριακές όσο και τις αργίες. 

Σημειώνεται ότι, οι πιο πάνω εταιρείες θα μεταφέρουν επιβάτες ίσο με το 50% της χωρητικότητας των οχημάτων τους.   

Οι εταιρείες και οι επιβάτες θα πρέπει να συνεχίσουν να εφαρμόζουν τα Διατάγματα και τα Πρωτόκολλα Υγείας όσον αφορά την αντιμετώπιση του COVID 19 όπως έχουν εκδοθεί από το Υπουργείο Υγείας.       

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Η Κύπρος παρέλαβε, επίσημα τη σκυτάλη της Προεδρίας από τη Δανία στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων με μια ανταλλαγή δώρων μεταξύ της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα Μαριλένας Ραουνά και της ομολόγου της Μαρία Μπγιέρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE