Υπουργείο Παιδείας: Τεστ σε όλους τους μαθητές και το προσωπικό της Β’ τεχνικής Λευκωσίας

Υπουργείο Παιδείας: Τεστ σε όλους τους μαθητές και το προσωπικό της Β’ τεχνικής Λευκωσίας

Τεστ κορωνοιού θα γίνουν σε όλους τους μαθητές και το προσωπικό της Β’ τεχνικής σχολής Λευκωσίας, ανακοίνωσε το Υπουργείο Παδείας

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο της Απόφασης του Υπουργικού Συμβούλιου για διεξαγωγή διαγνωστικών ελέγχων (tests) σχετικά με τη νόσο SARS-CοV-2, κινητές μονάδες συνεχίζουν δειγματοληπτικά τoυς ελέγχους σε εκπαιδευτικό και άλλο προσωπικό και μαθητές/μαθήτριες στα σχολεία.

Μέχρι σήμερα έχουν διενεργηθεί περίπου 6.900 έλεγχοι Παγκύπρια σε Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια, Τεχνικές Σχολές και Ιδιωτικά Σχολεία.

Στην περίπτωση που αφορά στη Β΄ Τεχνική και Επαγγελματική Σχολή Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Λευκωσίας, προγραμματίστηκε να επεκταθεί η δειγματοληψία σε όλους τους τελειόφοιτους μαθητές και μαθήτριες, καθώς και στο διδακτικό και άλλο προσωπικό του σχολείου.

Το πρόγραμμα των δειγματοληπτικών ελέγχων συνεχίζεται απρόσκοπτα με στόχο να πραγματοποιηθούν οι 20.000 δειγματοληπτικοί έλεγχοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια και πάμε στη Γενεύη με ένα και συγκεκριμένο στόχο, την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την ανάληψη της Προεδρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE