Υπουργείο Παιδείας: Τεστ σε όλους τους μαθητές και το προσωπικό της Β’ τεχνικής Λευκωσίας

Υπουργείο Παιδείας: Τεστ σε όλους τους μαθητές και το προσωπικό της Β’ τεχνικής Λευκωσίας

Τεστ κορωνοιού θα γίνουν σε όλους τους μαθητές και το προσωπικό της Β’ τεχνικής σχολής Λευκωσίας, ανακοίνωσε το Υπουργείο Παδείας

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο της Απόφασης του Υπουργικού Συμβούλιου για διεξαγωγή διαγνωστικών ελέγχων (tests) σχετικά με τη νόσο SARS-CοV-2, κινητές μονάδες συνεχίζουν δειγματοληπτικά τoυς ελέγχους σε εκπαιδευτικό και άλλο προσωπικό και μαθητές/μαθήτριες στα σχολεία.

Μέχρι σήμερα έχουν διενεργηθεί περίπου 6.900 έλεγχοι Παγκύπρια σε Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια, Τεχνικές Σχολές και Ιδιωτικά Σχολεία.

Στην περίπτωση που αφορά στη Β΄ Τεχνική και Επαγγελματική Σχολή Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Λευκωσίας, προγραμματίστηκε να επεκταθεί η δειγματοληψία σε όλους τους τελειόφοιτους μαθητές και μαθήτριες, καθώς και στο διδακτικό και άλλο προσωπικό του σχολείου.

Το πρόγραμμα των δειγματοληπτικών ελέγχων συνεχίζεται απρόσκοπτα με στόχο να πραγματοποιηθούν οι 20.000 δειγματοληπτικοί έλεγχοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το κατοχικό καθεστώς προκαλεί - Η πολιτική ηγεσία σε δίλημμα για το ενδεχόμενο κλεισίματος των οδοφραγμάτων

Το κατοχικό καθεστώς προκαλεί - Η πολιτική ηγεσία σε δίλημμα για το ενδεχόμενο κλεισίματος των οδοφραγμάτων

Ενώ συνεχίζεται η παράνομη κράτηση των πέντε Ε/κ από το κατοχικό καθεστώς, οι κομματικές τοποθετήσεις κινούνται ανάμεσα στην «ψυχραιμία» και την ακινησία, με τα οδοφράγματα στο επίκεντρο μιας αμήχανης δημόσιας συζήτησης, την ώρα που η τουρκική πλευρά ενισχύει την παρουσία της στα κατεχόμενα όχι μόνο στρατιωτικά, αλλά και σε επίπεδο ψυχολογικού ελέγχου της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE