Η αποστολή της ρεβάνς...

Η αποστολή της ρεβάνς...

Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ ανακοινώνει ότι για την αναμέτρηση των ημιτελικών κυπέλλου με την ΑΕΚ Λάρνακας την Τετάρτη 22/4/2015 στο Τσίρειο ο προπονητής μας Χριστάκης Χριστοφόρου έχει αποσύρει στο ξενοδοχείο τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές.

 

Η αποστολή αναλυτικά:

1. Καρίμ Φεγκρούς
2. Φρανσίσκο Ρομέρο
3. Μπερνάρντ Μεντί
4. Λέανδρος Λίλλης
5. Καρλίτος
6. Καλό
7. Εντμάρ Λασέρντα
8. Ανδρέας Σταύρου
9. Μασσάμπα Λο Σαμπού
10. Μάικ Σέμα
11. Άντριαν Σαρντινέρο
12. Κάρλος Οχένε
13. Εστεμπάν Σακέτι
14. Λουτσιάνο Μπεμπέ
15. Γιώργος Ελευθερίου
16. Ντιαλό Κουντιλεγιέ
17. Τζόσουα Ναντό
18. Ανδρέας Κυριάκου
19. Άγγελος Γεωργίου
20. Βαλεντίνος Σιέλης
21. Μάριος Νικολάου
22. Μάρκο Τακμπατζούμι

Ο αγώνας είναι ιστορικής σημασίας για την ΑΕΛ και η διοίκηση θέλει να καλέσει όσους φίλους της ομάδας δεν έχουν αγοράσει ακόμη εισιτήριο να το πράξουν άμεσα από το AEL Official Shop και να στηρίξουν με θέρμη τους ποδοσφαιριστές μας, έτσι ώστε να φτάσουμε στην πολυπόθητη πρόκριση.

Πηγή: www.ael-limassol.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE