Εντοπίστηκε νεκρός άντρας σε διαμέρισμα στη Λεμεσό - Οι πρώτες πληροφορίες
Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές μετά από εντοπισμό νεκρού άντρα στη Λεμεσό.
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα ο Γέφτοβιτς θα επιστρέψει στον Ερυθρό Αστέρα καθώς ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει την ρήτρα των 400 χιλιάδων ευρώ για να τον κρατήσει. Μάλιστα στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο ποδοσφαιριστής είχε κάνει κάποιες εξαιρετικές εμφανίσεις (σύμφωνα πάντα με τους Σέρβους) όμως ο κορωνοϊός θα φέρει μείωση στο μπάτζετ του ΑΠΟΕΛ και για αυτό δεν θα πληρώσουν για τον Γέφτοβιτς.
Το συμβόλαιο του Γέφτοβιτς λήγει σε ένα χρόνο όμως όπως αναφέρει η σερβική σελίδα σίγουρα θα πάει σε κάποια άλλη ομάδα ως δανεικός.
Στη συνέχεια τονίζεται ότι η παραμονή του Σάβιτς στον ΑΠΟΕΛ είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό ενώ οι Πάβλοβιτς και Μάτιτς θα επιστρέψουν στις ομάδες τους (Ραπίντ, Κοπεγχάγη) αφού είναι δανεικοί.
*Πέρα από το δημοσίευμα, είναι γεγονός πως οι Γέφτοβιτς, Σάβιτς και Πάβλοβιτς δεν κατάφεραν να εντυπωσιάσουν με τις εμφανίσεις τους στον ΑΠΟΕΛ ενώ ο Μάτιτς από ένα σημείο και μετά έχασε την εμπιστοσύνη μετά τις πρώτες καλές εμφανίσεις του.
The post «Δεν πληρώνει τις 400 χιλιάδες ο ΑΠΟΕΛ» – Το… μεγάλο ερωτηματικό appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις