Ο Ταγκμπαντζούμι στο στόχαστρο…

Ο Ταγκμπαντζούμι στο στόχαστρο…

​Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Themaonline ο Μάρκο Ταγκμπαντζούμι της ΑΕΛ βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων του εξωτερικού.

Ο Νιγηριανός επιθετικός πραγματοποιεί ένα εξαιρετικό δεύτερο γύρο, έχοντας σκοράρει 11 γκολ σε κύπελλο και πρωτάθλημα και όπως φαίνεται οι επιδόσεις του δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από μερικές ομάδες. 

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ομάδες από Κίνα, Ρωσία και Αγγλία παρακολουθούν στενά τον 26χρονο επιθετικό, οποίος από τον Δεκέμβριο και μετά βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Πολύ πιθανόν στο τέλος του πρωταθλήματος να υπάρξουν εξελίξεις στο όλο θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Μάχη με τον χρόνο βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κυπριακό, καθώς οι επόμενοι μήνες θεωρούνται καθοριστικοί για το κατά πόσο θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για νέα κινητικότητα. Με τη θητεία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ να πλησιάζει προς το τέλος της, η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στέλνει σαφές μήνυμα προς τις δύο πλευρές: η ευκαιρία υπάρχει, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει και επόμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE