Ο Ταγκμπαντζούμι στο στόχαστρο…

Ο Ταγκμπαντζούμι στο στόχαστρο…

​Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Themaonline ο Μάρκο Ταγκμπαντζούμι της ΑΕΛ βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων του εξωτερικού.

Ο Νιγηριανός επιθετικός πραγματοποιεί ένα εξαιρετικό δεύτερο γύρο, έχοντας σκοράρει 11 γκολ σε κύπελλο και πρωτάθλημα και όπως φαίνεται οι επιδόσεις του δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από μερικές ομάδες. 

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ομάδες από Κίνα, Ρωσία και Αγγλία παρακολουθούν στενά τον 26χρονο επιθετικό, οποίος από τον Δεκέμβριο και μετά βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Πολύ πιθανόν στο τέλος του πρωταθλήματος να υπάρξουν εξελίξεις στο όλο θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE