Αναμένεται η λήψη καταθέσεων για τις καταγγελίες Ερωτοκρίτου κατά του Γεν. Εισαγγελέα

Αναμένεται η λήψη καταθέσεων για τις καταγγελίες Ερωτοκρίτου κατά του Γεν. Εισαγγελέα

Μετά την επιστολή του Αρχηγού Αστυνομίας προς τον Γενικό Εισαγγελέα, η οποία στάλθηκε για σκοπούς ενδιάμεσης ενημέρωσης στα πλαίσια της στενής και αγαστής συνεργασίας του με τον Κώστα Κληρίδη, η Αστυνομία αναμένεται να προχωρήσει με τη λήψη καταθέσεων, η οποία ενδεχομένως να ξεκινήσει από αύριο Τετάρτη 21/4/2015.

Αυτή τη στιγμή η ομάδα των ανακριτών, διερευνά κατά πόσο στοιχειοθετούνται ποινικά αδικήματα, εναντίον 4 προσώπων, τα οποία αναφέρθηκαν στη δημοσιογραφική διάσκεψη που παρέθεσε την προηγούμενη εβδομάδα ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας.

Η επιστολή στάλθηκε για σκοπούς ενημέρωσης του Γενικού Εισαγγελέα, αναφορικά με το γεγονός ότι γίνεται αναφορά στο όνομα του, μέσα από την κατάθεση που έδωσε ο κύριος Ερωτοκρίτου.

Διευκρινίζουμε ότι με βάση το άρθρο 113(2) του συντάγματος, ο Γενικός Εισαγγελέας διατηρεί την εξουσία να επέμβει ζητώντας τερματισμό της διαδικασίας, εντούτοις ο ίδιος ο κύριος Κληρίδης, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει τέτοια πρόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Μάχη με τον χρόνο βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κυπριακό, καθώς οι επόμενοι μήνες θεωρούνται καθοριστικοί για το κατά πόσο θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για νέα κινητικότητα. Με τη θητεία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ να πλησιάζει προς το τέλος της, η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στέλνει σαφές μήνυμα προς τις δύο πλευρές: η ευκαιρία υπάρχει, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει και επόμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE