Αναμένεται η λήψη καταθέσεων για τις καταγγελίες Ερωτοκρίτου κατά του Γεν. Εισαγγελέα

Αναμένεται η λήψη καταθέσεων για τις καταγγελίες Ερωτοκρίτου κατά του Γεν. Εισαγγελέα

Μετά την επιστολή του Αρχηγού Αστυνομίας προς τον Γενικό Εισαγγελέα, η οποία στάλθηκε για σκοπούς ενδιάμεσης ενημέρωσης στα πλαίσια της στενής και αγαστής συνεργασίας του με τον Κώστα Κληρίδη, η Αστυνομία αναμένεται να προχωρήσει με τη λήψη καταθέσεων, η οποία ενδεχομένως να ξεκινήσει από αύριο Τετάρτη 21/4/2015.

Αυτή τη στιγμή η ομάδα των ανακριτών, διερευνά κατά πόσο στοιχειοθετούνται ποινικά αδικήματα, εναντίον 4 προσώπων, τα οποία αναφέρθηκαν στη δημοσιογραφική διάσκεψη που παρέθεσε την προηγούμενη εβδομάδα ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας.

Η επιστολή στάλθηκε για σκοπούς ενημέρωσης του Γενικού Εισαγγελέα, αναφορικά με το γεγονός ότι γίνεται αναφορά στο όνομα του, μέσα από την κατάθεση που έδωσε ο κύριος Ερωτοκρίτου.

Διευκρινίζουμε ότι με βάση το άρθρο 113(2) του συντάγματος, ο Γενικός Εισαγγελέας διατηρεί την εξουσία να επέμβει ζητώντας τερματισμό της διαδικασίας, εντούτοις ο ίδιος ο κύριος Κληρίδης, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει τέτοια πρόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο επίκεντρο οι συγκλίσεις - Τι ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Έθνη για τον Σεπτέμβριο

Κυπριακό: Στο επίκεντρο οι συγκλίσεις - Τι ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Έθνη για τον Σεπτέμβριο

Νέα δεδομένα διαμορφώνονται στην πορεία του Κυπριακού, καθώς η προγραμματισμένη για τις 2 Σεπτεμβρίου συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, μετατέθηκε για την επόμενη εβδομάδα, λόγω της τραγωδίας που σημειώθηκε ανοικτά της Κερύνειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE