ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στο σπίτι χρησιμοποιήστε άφοβα τα κλιματιστικά - Η επικινδυνότητα βρίσκεται στη συγκέντρωση άγνωστων ατόμων

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ:  Στο σπίτι χρησιμοποιήστε άφοβα τα κλιματιστικά - Η επικινδυνότητα βρίσκεται στη συγκέντρωση άγνωστων ατόμων

Ο αυξημένος αριθμός των ατόμων που μεταφέρθηκαν για νοσηλεία στις πρώτες βοήθειες λόγω καύσωνα, προβλημάτισαν τους ειδικούς.

Οπως αναφέρουν κάποιες δηλώσεις τους έχουν παρερμηνευτεί απο τις ευπαθείς ομάδες, με αποτέλεσμα κάποιοι να καταλήγουν στο νοσοκομείο καθώς φοβούνται να χρησιμοποιήσουν το κλιματιστικό.

Οι δηλώσεις ότι ο κλιματισμός μπορεί να μεταδόσει μέσα απο τα σταγονίδια αέρα τον κορωνοϊο φόβισε αρκετά άτομα τα οποία πέρασαν τον καύσωνα χωρίς να ανοίξουν το κλιματιστικό.

Οι ειδικοί διευκρινίζουν ότι δεν διατρέχει κίνδυνος αν ανοίξουν στο σπιτι το κλιματιστικό όσοι διαμένουν. Ο κίνδυνος απο κλιματιστικό για μετάδοση του ιού, όπως γινόταν αναφορά ήταν για επιχειρήσεις όπου συγκεντρώνεται μεγάλος αριθμός ατόμων.

Για αυτό καλούνται οι πολίτες να χρησιμοποιούν άφοβα τα κλιματιστικά στο σπίτι τους και να μην φοβούνται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE