Costa Coffee. It’s so nice to welcome you back

Costa Coffee. It’s so nice to welcome you back

Τα Costa Coffee επιστρέφουν με 11 ανοιχτά καταστήματα και σας περιμένουν για να απολαύσετε τον καφέ σας, στους εξωτερικούς τους χώρους, αλλά και με την υπηρεσία take-away και delivery*.


Τα ανοικτά καταστήματα στη Λευκωσία είναι στην Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού, τα δύο καταστήματα στην Έγκωμη, στην Αγίου Νικολάου και Αντρέα Ζάκου, και στις λεωφόρους Καλλιπόλεως, Σταυρού και Μακαρίου.
Στη Λεμεσό ανοίγει το κατάστημα στη Λεωφόρο Μακαρίου και στη Γερμασόγεια, ενώ στην Πάφο το κατάστημα που μπορείτε να απολαύσετε τον αγαπημένο σας Costa Coffee θα είναι στη Λεωφόρο Ποσειδώνος. Ανοικτά επίσης τα καταστήματα σε Πρωταρά και Λάρνακα.

Πάντα μας αρέσει όταν φτιάχνουμε για σας τον αγαπημένο σας Costa Coffee. To να μπορούμε όμως να σας υποδεχτούμε ξανά στα καταστήματά μας για να καθίσετε και να τον απολαύσετε κοντά μας, είναι ό, τι καλύτερο! Ανοίξαμε τους εξωτερικούς μας χώρους σύμφωνα με τους κανονισμούς και ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε ξανά!

Η ομάδα του Costa Coffee σας περιμένει για να ετοιμάσει για εσάς τον αγαπημένο σας καφέ όπως πάντα.

*Η υπηρεσία delivery διατίθεται μέσω online παραγγελίας στο website - www.costacoffee.com.cy/order-online και μέσω τηλεφωνικής παραγγελίας καλώντας το τηλεφωνικό κέντρο 77777050 από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 08:00 μέχρι τις 19:00.
Η υπηρεσία delivery διατίθεται στη Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE