Έκλεισε το deal με την ομάδα του Ρόνι Λέβι και μετακομίζει από τη Λεμεσό στο Ισραήλ!

Έκλεισε το deal με την ομάδα του Ρόνι Λέβι και μετακομίζει από τη Λεμεσό στο Ισραήλ!

Στην Μπείτάρ Ιερουσαλήμ του γνωστού στο Κυπριακό κοινό προπονητή, Ρόνι Λέβι θα συνεχίσει την καριέρα του ο νεαρός ποδοσφαιριστής, Γκλεόφιλο Βλίτερ, ο οποίος αγωνιζόταν στον Άρη και έκανε μία εξαιρετική σεζόν στη Β΄ κατηγορία, πετυχαίνοντας 13 τέρματα.

Ο διεθνής από το Σουρινάμ επιθετικός, είχε προτάσεις και από άλλες ομάδες, όμως προτίμησε την Μπεϊτάρ, μετά και το… “ψήσιμο” που του έκανε ο πρώην προπονητής της Ανόρθωσης

Να σημειωθεί ότι η Λεμεσιανή ομάδα θα βάλει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό από τη μεταγραφή του Γκλεόφιλο στο Ισραήλ…

The post Έκλεισε το deal με την ομάδα του Ρόνι Λέβι και μετακομίζει από τη Λεμεσό στο Ισραήλ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE