ΚΥΠΡΟΣ: Σκέψεις για έφεση - Τρία χρόνια φυλάκιση για 23χρονο που τα είχε θαμμένα σε περιβόλι

ΚΥΠΡΟΣ: Σκέψεις για έφεση - Τρία χρόνια φυλάκιση για 23χρονο που τα είχε θαμμένα σε περιβόλι

Ενδεχόμενο έφεσης για την περίπτωση του 23χρονου από την ελεύθερη Αμμόχωστο που καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση από το Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου.

Η καταδίκη του νεαρού έχει να κάνει με υπόθεση τριών κιλών κάνναβης, που προέκυψε τον περασμένο Νοέμβριο στη Δερύνεια.

Η Νομική Υπηρεσία εξετάζει το ενδεχόμενο να εφεσιβάλει, κρίνοντας πως η ποινή που επιβλήθηκε είναι χαμηλή.

Το Κακουργιοδικείο έλαβε υπόψιν ως σοβαρούς μετριαστικούς παράγοντες το λευκό ποινικό του μητρώο του 23χρονου και το νεαρό της ηλικίας του.

Η ποσότητα ναρκωτικών εντοπίστηκε εντός πλαστικών (νάιλον) συσκευασιών θαμμένα στο έδαφος, σε περιβόλι που ανήκει σε άλλο πρόσωπο.

Ο νεαρός ο οποίος παραδέχθηκε ότι είναι χρήστης ναρκωτικών, συνελήφθη μετά από παρακολούθηση, λίγη ώρα μετά που αναχώρησε από το μέρος, στο δρόμο προς το Παραλίμνι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE