Εκ νέου άνοδος του ημερήσιου αριθμού θυμάτων με 110 θανάτους στη Γαλλία

Εκ νέου άνοδος του ημερήσιου αριθμού θυμάτων με 110 θανάτους στη Γαλλία

Οι γαλλικές υγειονομικές αρχές ανακοίνωσαν σήμερα Τετάρτη 20/5 110 νέους θανάτους εξαιτίας του κορωνοϊού το τελευταίο εικοσιτετράωρο, (μια αύξηση 0,4%) αυξάνοντας σε 28.132 το συνολικό αριθμό θυμάτων.


Η Γαλλία παραμένει στην τέταρτη θέση των χωρών παγκοσμίως σε αριθμό θυμάτων, μετά τις ΗΠΑ, την Βρετανία και την Ιταλία. Χθες, οι αρχές αναθεώρησαν προς τα κάτω τον συνολικό αριθμό των νεκρών, μετά από προσαρμογή στοιχείων των περιφερειακών ιατρικών κέντρων σε γηροκομεία.

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα αυξήθηκαν κατά 418 (143.845 το σύνολο). Αυτός ο ρυθμός αύξησης (0,3%) ευθυγραμμίζεται με το μέσο όρο ημερήσιας αύξησης μετά το τέλος του lockdown στις 11 Μαίου. Την προηγούμενη ο αριθμός κρουσμάτων αυξήθηκε μέσα σε 24 ώρες κατά 524.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Από την πρώτη στιγμή που δέχθηκε απειλητικό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεκίνησε συντονισμένα η διερεύνηση της απειλής και ως αποτέλεσμα εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE

ΑΠΟΕΛ: Πίεση!

ΑΠΟΕΛ: Πίεση!