Νέο Online κατάστημα Marks & Spencer για Λεμεσό, Λάρνακα, Πάφο και Παραλίμνι από τη Symeonides Fashion House Ltd

Νέο Online κατάστημα Marks & Spencer για Λεμεσό, Λάρνακα, Πάφο και Παραλίμνι από τη Symeonides Fashion House Ltd

Η εταιρεία Symeonides Fashion House Ltd, προχώρησε στη δημιουργία Marks & Spencer Online Shop που εξυπηρετεί τις περιοχές Λεμεσό, Λάρνακα, Πάφο και Παραλίμνι.

To νέο διαδικτυακό κατάστημα https://www.symeonidesfashion.com διαθέτει μεγάλη ποικιλία από Γυναικεία, Ανδρικά και Παιδικά ρούχα, Εσώρουχα και Βρεφικά είδη καθώς και επιλεγμένα προϊόντα M&S Home και Beauty. Παράλληλα, στο διαδικτυακό κατάστημα θα βρείτε μεγάλη συλλογή από τα αγαπημένα σας M&S Τρόφιμα, με γευστικές προτάσεις εμπνευσμένες από όλον τον κόσμο.
Η παράδοση των προϊόντων γίνεται δωρεάν με αγορές άνω των €30 όπως επίσης είναι διαθέσιμη η επιλογή παραλαβής των αγορών σας από συγκεκριμένα καταστήματα M&S.


Στην ιστοσελίδα https://www.symeonidesfashion.com να πραγματοποιήσετε τις διαδικτυακές σας αγορές γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια. Η διαθέσιμη συλλογή προϊόντων θα ανανεώνεται συνεχώς με νέα είδη, αλλά και με μεγάλες προφορές.


Τα Marks & Spencer για μία ακόμα φορά αποδεικνύουν ότι κύριο μέλημά τους είναι η σωστή εξυπηρέτηση και διευκόλυνση του καταναλωτή, πάντα προσφέροντας προϊόντα ασυμβίβαστης ποιότητας, ακολουθώντας τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών τους.
Για να δείτε την πλήρη γκάμα προϊόντων και να κάνετε τις αγορές σας επισκεφθείτε το https://www.symeonidesfashion.com


Εξυπηρετούνται μόνο οι περιοχές: Λεμεσός, Λάρνακα, Πάφος και Παραλίμνι

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE