Θρήνος για τον 22χρονο Ντανιέλ - Στο κεφάλι το μοιραίο χτύπημα από την πτώση πασσάλου - Δείτε φωτογραφία
Με μια τραγωδία σημαδεύτηκε το Πάσχα του 2025 αφού έχασε τη ζωή του, έπειτα από πτώση πασσάλου, ο 22χρονος Ντανιέλ Κρίστιαν Φρατιλέσκου.
Για την ακρίβεια, στο Ζανκ Πάυλι-Νυρεμβέργη που οι γηπεδούχοι επικράτησαν 1-0, το νικητήριο τέρμα σημειώθηκε στο 84’ από τον Γκιεκέρες.
Συναρπαστικό και το Γκρόιτερ Φιρτ-Αμβούργο, καθώς οι φιλοξενούμενοι αφού ανέτρεψαν το εις βάρος τους 1-0 και ήταν κοντά στο τρίποντο, οι γηπεδούχοι διαμόρφωσαν το τελικό 2-2 με γκολ στο 94’.
Σημαντικό βαθμό πήρε και η Όσναμπρικ στην έδρα της Μπίλεφελντ, καθώς με το γκολ του Άλβαρεζ στο 94’ διαμόρφωσε το 1-1, με τα μέτρα… προστασίας να πάνε περίπατο.
Το… καλύτερο όμως συνέβη στο ματς της Βέχεν κόντρα στη Στουτγκάρδη, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν (1-1) στο 83’ με τον Γκονζάλες, αλλά στο 97’ ο Τίτζ για τους γηπεδούχους με πέναλτι έγραψε το 2-1. Στους πανηγυρισμούς, ούτε λόγος για κορωνοϊό.
The post Εκπληκτικό! Πέντε γκολ at the… buzzer στη Γερμανία και «αντίο» στον κορωνοϊό (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις