ΛΕΜΕΣΟΣ: Η καραντίνα μπορεί να μην τελείωσε αλλά το καλοκαίρι ήρθε - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Η καραντίνα μπορεί να μην τελείωσε αλλά το καλοκαίρι ήρθε - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μετά από δυο μήνες καραντίνα, ήρθαν οι υψηλές θερμοκρασίες αλλά και η πρώτη φάση χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων, επιτρέποντας τις πρώτες καλοκαιρινές δροσερές βουτιές στην θάλασσα, με την Αστυνομία πάντα στο καθήκον για έλεγχο τήρησης των διαταγμάτων.

Του Κωνσταντίνου Νεοφύτου 

Συγκεκριμένα την Κυριακή 17/05, από το πρωί, οι παραλίες της Λεμεσού γέμισαν από κόσμο που πήγε να δροσιστεί και να απολαύσει τον ήλιο και την θάλασσα, με ένα διαφορετικό τρόπο από αυτό που είχαμε συνηθίσει.

Οι λουόμενοι με την καλύτερη διάθεση πήγαν για το μπάνιο τους, αλλά πάντα τηρώντας τα μέτρα ασφάλειας.

Η Αστυνομία ήταν επί ποδός στους παραλιακούς δρόμους ελέγχοντας την κατάσταση.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE