Η Μπουντεσλίγκα επέστρεψε με πολλά γκολ και μεγάλες στιγμές, που δεν θα ξεχαστούν εύκολα!

Η Μπουντεσλίγκα επέστρεψε με πολλά γκολ και μεγάλες στιγμές, που δεν θα ξεχαστούν εύκολα!

H Bundesliga επέστρεψε και ο πλανήτης είχε τα βλέμματα καρφωμένα πάνω της! Πολλά γκολ και στιγμές που δεν θα… ξεχαστούν εύκολα.

H Bundesliga επέστρεψε δυναμικά, με γκολ, VAR, αλλά και σκηνές που θα μείνουν χαραγμένες για πάντα στις μνήμες μας.

Κι αυτή η επιστροφή μπορεί να αποτελέσει το έναυσμα για πολλούς άλλους. Μπορεί να δώσει τη δύναμη, το θάρρος σε πολλούς ακόμα Ευρωπαίους, οι οποίοι παίρνουν σιγά – σιγά τη σειρά τους…

Μετά την πανδημία, οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι περίμεναν με αγωνία την 16η Μαΐου, τη μέρα όπου το ποδόσφαιρο φόρεσε ξανά τα γιορτινά του. Υποδέχθηκε ένα σπουδαίο ντέρμπι, Ντόρτμουντ – Σάλκε, όπου οι πρωτόγνωρες εικόνες στο άδειο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» έκαναν τον γύρο του πλανήτη.

Καθαρισμός πάγκων, θερμομετρικά τεστ στους παρευρισκόμενους, μέχρι και απολύμανση στις μπάλες περιλαμβάνει το πρωτόκολλο υγιεινής στην επανέναρξη της Bundesliga, ενώ οι αναπληρωματικοί των ομάδων ήταν σε απόσταση και φορούσαν μάσκες.

Ο Χάαλαντ πέτυχε το πρώτο γκολ στην εποχή του κορονοϊού, ενώ το πρώτο… κορονό-αυτογκόλ σημειώθηκε από τη Χόφεχνχαϊμ.

Η Λειψία… βομβάρδισε με ευκαιρίες, πάλεψε, αλλά γλίτωσε την ήττα μέσω VAR στο φινάλε. Με γκολ στις καθυστερήσεις, η Βόλφσμπουργκ πέρασε από την έδρα της Άουγσκμπουργκ και ανέβηκε στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας, ενώ ονειρεμένο ήταν το ντεμπούτο του Λαμπαντία στον πάγκο της Χέρτα.

Ο Χούμελς ξέχασε την απαγόρευση και φύσηξε τη μύτη του, ενώ οι παίκτες της Χέρτα δεν τήρησαν το παραμικρό πρωτόκολλο υγείας κι έδιναν φιλιά και αγκαλιές. Ωστόσο, η Ομοσπονδία αποφάσισε να μην προβεί σε καμία τιμωρία.

Η επιστροφή στη δράση είχε τον τσακωμό του Χάαλαντ με τον Τοντιμπό, την Πάντεμπορν που έγραψε ιστορία με πέντε αλλαγές και τους προπονητές που έκαναν δηλώσεις με απόσταση!

Οι Γερμανοί οργάνωσαν τέλεια τα πάντα στην επιστροφή του ποδοσφαίρου, αλλά ξέχασαν τα 8.000 θύματα του κορονοϊού που έχει μετρήσει η χώρα και αυτό σχολιάστηκε στα social media.

Πηγή: gazzetta.gr

The post Η Μπουντεσλίγκα επέστρεψε με πολλά γκολ και μεγάλες στιγμές, που δεν θα ξεχαστούν εύκολα! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επίσκεψη Γκουτέρες ανοίγει νέο κύκλο διπλωματικών διεργασιών-Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο- Το δύσκολο στοίχημα της επανέναρξης των συνομιλιών

Κυπριακό: Η επίσκεψη Γκουτέρες ανοίγει νέο κύκλο διπλωματικών διεργασιών-Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο- Το δύσκολο στοίχημα της επανέναρξης των συνομιλιών

Σε μία από τις σημαντικότερες διπλωματικές στιγμές των τελευταίων ετών για το Κυπριακό, εξελίσσεται η επικείμενη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου, σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας τόσο σε επίπεδο ΟΗΕ όσο και μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE