Το ‘Ολα καλα’ επιστρέφει με summer edition – Θα επανέλθει και η Ευριπίδου;

Το ‘Ολα καλα’ επιστρέφει με summer edition – Θα επανέλθει και η Ευριπίδου;

DATA[

Η προσωρινή διακοπή της εκπομπής «Ολα καλα» λόγω κορωνοϊου, και η εγκυμοσύνη της Ευριπίδου η οποία πριν λίγες μέρες έφερε στο κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, κράτησαν την ομάδα εκτός τηλεοπτικών οθονών.

Ωστόσο το κανάλι Σίγμα σκέφτεται και οπως φαίνεται έβαλε σε εφαρμογή την επιστροφή της εκπομπής σύμφωνα με το περιοδικό Tv Mania , για ένα διαφορετικό concept ως summer edition.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά η εκπομπή θα ξεκινήσει τέλη Ιουνίου και θα κρατήσει όλους τους καλοκαιρινούς μήνες.

Οσον αφορά την Κωνσταντίνα Ευριπίδου και κατα πόσο θα επιστρέψει στα καθήκοντα της ως παρουσιάστρια μετά την γέννηση του γιου της, το δημοσίευμα αναφέρει οτι η διεύθυνση του σταθμού δεν έπεισε μόνο την ομάδα του «Ολα καλα» αλλα και την ίδια την παρουσιάστρια για επιστροφή.

Και αν όλα πάνε καλά…τότε Ευριπίδου και όλη η ομάδα της εκπομπής επιστρέφουν ανανεωμένοι το καλοκαιράκι.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος, αφού μετά την λήψη της επιστολής από την Αστυνομία, το ΥΠΕΣ προχώρησε άμεσα και έθεσε σε αργία τον ίδιο αλλά και τον δήμαρχο Λευκονοίκου.

BEST OF TOTHEMAONLINE