Θύμα χάκερ και ο Χρήστος Δάντης – Τι ανακοίνωσε;

Θύμα χάκερ και ο Χρήστος Δάντης – Τι ανακοίνωσε;

DATA[

Δεν έχουν τι να κάνουν με την καραντίνα οι χάκερς και εβαλαν στόχο αρκετούς επώνυμους.

Ενα απο τα θύματα τους και ο Ελλαδίτης τραγουδιστής Χρήστος Δάντης.

Μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Χρήστος Δάντης ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους πως η επαγγελματική σελίδα που διατηρούσε στο ίδιο μέσω κοινωνικής δικτύωσης για την προώθηση της δουλειές του, κατέβηκε καθώς κάποιος τη χάκαρε.

«Φαίνεται πως κάποιος χάκαρε τη σελίδα μου στο Facebook και δεν υπάρχει πλέον. Άντε να δούμε τι άλλο θα μας συμβεί!» έγραψε ο τραγουδιστής.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE