ΚΟΥΡΟΥΦΕΞΗΣ: Βρίζουν μέχρι και την Υπουργό που εργάζεται νυχθημερόν - Αντί για όνομα έγραφαν Κόκος Κόκου και Βασίλισσα Ελισάβετ

ΚΟΥΡΟΥΦΕΞΗΣ: Βρίζουν μέχρι και την Υπουργό που εργάζεται νυχθημερόν - Αντί για όνομα έγραφαν Κόκος Κόκου και Βασίλισσα Ελισάβετ

Για τα ειδικά επιδόματα που έχουν καταβληθεί αλλά και τις φωνές όσων δεν τα έχουν λάβει μίλησε ο Φάνος Κουρουφέξης.

Ο Επιστημονικός Συνεργάτης του Υπουργείου Εργασίας σε δηλώσεις του στην εκπομπή “Alpha Ενημέρωση” του Ανδρέα Κημήτρη δήλωσε πως μεγάλη ομάδα λειτουργών επεξεργάζεται τις αιτήσεις και πως προέκυψε μεγάλος αριθμός αιτήσεων που περιείχε λανθασμένα στοιχεία (είτε αυτά αφορούσαν ονόματα, είτε διευθύνσεις).

Πρόσθεσε παράλληλα πως υπήρξαν και υβριστικά σχόλια προς την ίδια την υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, γεγονός που είναι φυσικά καταδικαστέο και λυπηρό αφού όπως τόνισε η κυρία Αιμιλιανίδου εργάζεται νυχθημερόν (πολλές φορές μέχρι τις 11 ή 12 το βράδυ) για να φέρει εις πέρας το έργο που επιτελείται.

Ελαφρύνοντας κάπως το κλίμα ο κύριος Κουρουφέξης δήλωσε πως υπήρξαν και αστεία/ευτράπελα κατά τη διαδικασία εξέτασης των αιτήσεων για ειδικά επιδόματα αφού βρέθηκαν συμπληρωμένα δελτία όπου ως ονόματα αναγράφονταν τα Κόκος Κόκου και... Βασίλισσα Ελισάβετ.

Οι ίδιοι μάλιστα που έκαναν τις αιτήσεις εμφανίστηκαν αυτοπροσώπως στο τμήμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων και όταν οι λειτουργοί εντόπισαν τις εν λόγω αιτήσεις, οι παραπονούμενοι ισχυρίστηκαν πως δεν γέμισαν τις αιτήσεις οι ίδιοι και έφυγαν με εμφανώς λιγότερη έπαρση απ’ότι παρουσιάστηκαν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE