Αυτό που ξεχώρισε ο Θεόδωρος

Αυτό που ξεχώρισε ο Θεόδωρος

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ τόνισε σήμερα πως το σημαντικό, στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα, ήταν να μην προκύψουν τραυματισμού, ενώ φαίνεται πως δεν υπάρχει ανησυχία για τον Οχένε.

Ο κύριος Αντωνίου ξεχώρισε το κομμάτι του κόσμου.

«Είδαμε με ικανοποίηση τον κόσμο να έρχεται μαζικά και να βγάζει το εισιτήριο του. Και σήμερα υπάρχει καλή ροή, η ζήτηση είναι μεγάλη και πιστεύω ότι σήμερα και αύριο είναι σημαντικό για να δούμε αν θα ανοίξουν ταμεία την Τετάρτη».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο επίκεντρο οι συγκλίσεις - Τι ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Έθνη για τον Σεπτέμβριο

Κυπριακό: Στο επίκεντρο οι συγκλίσεις - Τι ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Έθνη για τον Σεπτέμβριο

Νέα δεδομένα διαμορφώνονται στην πορεία του Κυπριακού, καθώς η προγραμματισμένη για τις 2 Σεπτεμβρίου συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, μετατέθηκε για την επόμενη εβδομάδα, λόγω της τραγωδίας που σημειώθηκε ανοικτά της Κερύνειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE