ΓΑΛΛΙΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Καταγράφηκε ο μικρότερος απολογισμός θανάτων από τις 17 Μαρτίου

ΓΑΛΛΙΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Καταγράφηκε ο μικρότερος απολογισμός θανάτων από τις 17 Μαρτίου

Η επιδημία του νέου κορωνοϊού προκάλεσε τον θάνατο άλλων 70 ανθρώπων κατά τις τελευταίες 24 ώρες στη Γαλλία, ανακοίνωσε σήμερα Κυριακή (10/05) η Γενική Διεύθυνση Υγείας. Οι 70 θάνατοι είναι ο μικρότερος ημερήσιος αριθμός που έχει καταγραφεί από την αρχή της καραντίνας, στις 17 Μαρτίου.

Από την 1η Μαρτίου έχουν χάσει τη ζωή τους τουλάχιστον 26.380 άνθρωποι στη Γαλλία. Από αυτούς, οι 16.642 θάνατοι καταγράφηκαν σε νοσοκομεία και οι 9.738 σε οίκους ευγηρίας και άλλα ιδρύματα. Η πίεση στα νοσοκομεία μειώνεται επίσης, καθώς με βάση αυτόν τον τελευταίο απολογισμό οι νοσηλευόμενοι σε βαριά κατάσταση σε μονάδες εντατικής θεραπείας έχουν μειωθεί στους 2.776.

Στο αποκορύφωμα της πανδημίας, στις 8 Απριλίου, ο αριθμός αυτός ανερχόταν σε 7.148. Συνολικά οι ασθενείς που νοσηλεύονται είναι 22.569 (45 λιγότεροι σε σύγκριση με χθες).

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE