Παραιτείται από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος
Μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο τιμόνι του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών-ΕΔΕΚ, ο Μαρίνος Σιζόπουλος ανακοίνωσε στους στενούς του συνεργάτες την αποχώρησή του από τη θέση του Προέδρου.
Συγκεκριμένα μετά από πληροφορίες του ΤΑΕ Λεμεσού για παράνομες δραστηριότητες σε κοντέινερ, έθεσαν άμεσα το μέρος υπό τη διακριτική παρακολούθηση αστυνομικών με πολιτική περιβολή. Μετά από ώρες αναμονής ο 56χρονος πλησίασε το χώρο μεταφέροντας κουτιά με την αστυνομική δύναμη να παρεμβαίνει και να τον συλλαμβάνει.
Κατά την έρευνα εντοπίστηκαν τεράστιες ποσότητες καπνικών ειδών και συγκεκριμένα γίνεται λόγος για 736 κούτες τσιγάρα, 225 με ράβδους καπνού, 137 κιλά καπνού και ποσότητα καπνού για ναργιλέ.
Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού η λεία ίσως να ξεπερνά σε αξία τις 150.000€ ενώ τα παράνομα προϊόντα πιθανόν να προέρχονται από τα κατεχόμενα και να είναι φυσικά αδασμολόγητα.
Ο ύποπτος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις