ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δέκα ασθενείς νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δέκα ασθενείς νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς

Συνολικά δέκα ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

Από τους δέκα ασθενείς οι δύο νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, αφού χρειάζεται πιο στενή παρακολούθηση.

Ο ένας από τους δύο ασθενείς της Μονάδας νοσηλευόταν στο γυναικολογικό τμήμα, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε. Η μεταφορά του στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας κρίθηκε απαραίτητη για προληπτικούς λόγους.

Χθες επέστρεψε ασθενής ο οποίος ενώ αρχικά νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Αναφοράς, διακομίστηκε στην ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου αφού παρουσίασε επιπλοκές στην υγεία του.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς της Λευκωσίας, παρουσίασε βελτίωση και επέστρεψε στο νοσοκομείο Αμμοχώστου για αποθεραπεία.
Σημειώνεται ότι έγινε σχολαστική απολύμανση του δευτέρου ορόφου, καθώς αυτός αναμένεται να επαναλειτουργήσει από την ερχόμενη εβδομάδα για την περίθαλψη ασθενών της επαρχίας Αμμοχώστου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Ικανοποίηση ΠτΔ για την πορεία υλοποίησης των μέτρων για στήριξη - Το μεγάλο στοίχημα και τα νέα σχέδια

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Ικανοποίηση ΠτΔ για την πορεία υλοποίησης των μέτρων για στήριξη - Το μεγάλο στοίχημα και τα νέα σχέδια

Την ικανοποίηση του από την πορεία υλοποίησης των όσων ανακοίνωσε η Κυβέρνηση σε σχέση με τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE