Η ατάκα του Πουλλαΐδη που κάνει «μπαμ» για Καμίνσκι

Η ατάκα του Πουλλαΐδη που κάνει «μπαμ» για Καμίνσκι

​Μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην Ανόρθωση και την ΑΕΚ ο πρόεδρος της «Κυρίας» Χρίστος Πουλλαΐδης μπήκε στο αυτοκίνητο του έτοιμος να αναχωρήσει από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» φανερά ικανοποιημένος και ανακουφισμένος.

Οπαδός της Ανόρθωση τον πλησιάζει και του λέει: «Πρόεδρε σε παρακαλώ. Κράτα τον Καμίνσκι. Κάνε ότι περνά απ’ το χέρι σου να μείνει. Αν χρειαστεί δώσε 4 εκατομμύρια στην Άντερλεχτε και χτίσε πάνω του. Μπορεί να τον πουλήσεις 12 εκατομμύρια στο μέλλον!».

Ο κ. Πουλλαΐδης γύρισε το βλέμμα του στον οπαδό της Ανόρθωσης και με ένα πλατύ χαμόγελο του είπε: «Να ξέρετε ότι αν καταφέρουμε και κρατήσουμε τον Καμίνσκι για ένα ακόμη χρόνο δανεικό θα είναι μεγάλη επιτυχία της διοίκησης. Ο ίδιος θέλει να μείνει αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE