ΚΥΠΡΟΣ- ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Χωρίς καταγγελία σε υποστατικά οι έλεγχοι της Αστυνομία- Στη Λευκωσία τα περισσότερα 'κρούσματα' παραβίασης

ΚΥΠΡΟΣ- ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Χωρίς καταγγελία σε υποστατικά οι έλεγχοι της Αστυνομία- Στη Λευκωσία τα περισσότερα 'κρούσματα' παραβίασης

Στη διενέργεια 4,504 ελέγχων παγκύπρια για μετακινήσεις πολιτών (οχημάτων και πεζών) προέβη την Πέμπτη 7/5 η Αστυνομία καταγράφοντας 62 καταγγελίες. Διενήργησε επίσης έλεγχο σε 919 υποστατικά από τα οποία δεν υπήρξαν καταγγελίες.

 
Στην Λευκωσία, διενεργήθηκαν 1839 έλεγχοι στις μετακινήσεις με 27 καταγγελίες. Στην Λεμεσό έγιναν 745 έλεγχοι με 13 καταγγελίες, στην Λάρνακα 348 έλεγχοι με 3 καταγγελίες, στην Πάφο 971 έλεγχοι με 13 καταγγελίες, στην Αμμόχωστο 226 έλεγχοι με 5 καταγγελίες και στην Μόρφου 113 έλεγχοι χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.
 
Η Τροχαία Αρχηγείου διενήργησε 228 ελέγχους με μια καταγγελία και η Μονάδα Μηχανοκίνητης Μονάδας Άμεσης Δράσης (ΜΜΑΔ) διενήργησε 34 ελέγχους χωρίς καμία καταγγελία.
 
Σε σχέση με έρευνα σε υποστατικά διενεργήθηκαν παγκύπρια 919 έλεγχοι χωρίς να υπάρξουν οποιεσδήποτε καταγγελίες.
 
Στην Λευκωσία έγιναν 370 έλεγχοι, στην Λεμεσό 170, στην Λάρνακα 125, στην Πάφο 131, στην Αμμόχωστο 69 και στην Μόρφου 54.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE