Ο Πούτιν αποδέχθηκε την αμερικανική προσφορά αναπνευστήρων, δηλώνει ο Τραμπ

Ο Πούτιν αποδέχθηκε την αμερικανική προσφορά αναπνευστήρων, δηλώνει ο Τραμπ

Ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως ο Ρώσος ομόλογός του Βλαντίμιρ Πούτιν αποδέχθηκε την προσφορά της Ουάσινγκτον να στείλει αναπνευστήρες για να βοηθήσει την Μόσχα στην μάχη κατά του νέου κορωνοϊού, σημειώνοντας πως η Ρωσία δεινοπαθεί με την πανδημία.


Οι δύο ηγέτες συνομίλησαν νωρίτερα τηλεφωνικά, και εκτός από την πανδημία της Covid-19, συζήτησαν για τον έλεγχο των εξοπλισμών και την κατάσταση στις διεθνείς αγορές πετρελαίου, σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Ως «μια νέα αντανάκλαση μιας τυραννικής ελληνοκυπριακής νοοτροπίας» και «προειδοποιητικό σημάδι για όλους όσοι πιστεύουν στη δημοκρατία και την ισότητα», αποτελούν οι πιέσεις που ασκήθηκαν στον Αφζάλ Καν, τον Βρετανό Βουλευτή, μετά την παράνομη επίσκεψή του στην «τδβκ» κατόπιν πρόσκλησής του, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE