ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στην εντατική 87χρονος μετά από τροχαίο - Οδηγούσε μοτοποδήλατο που συγκρούστηκε με όχημα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στην εντατική 87χρονος μετά από τροχαίο - Οδηγούσε μοτοποδήλατο που συγκρούστηκε με όχημα

Διασωληνωμένος στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας νοσηλεύεται 87χρονος μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 06/05 στην Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το τροχαίο συνέβη γύρω στις 11:45 το πρωί της Τετάρτης 06/05, λεωφόρο Αρχαγγέλου, στο Στρόβολο, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αυτοκίνητο που οδηγούσε 83χρονος, συγκρούστηκε με μοτοποδήλατο, που οδηγούσε ο 87χρονος. 

Ο 87χρονος μεταφέρθηκε, με ασθενοφόρο, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, θλάση πνεύμονα, πιθανό κάταγμα σπονδύλου και πιθανό οξύ στεφανιαίο έμφραγμα. 

Αφού διασωληνώθηκε, κρατήθηκε για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. 

Η Τροχαία Λευκωσίας διερευνά τα αίτια του τροχαίου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αποκαλυπτική η συνέντευξη Έρχιουρμαν για τους λόγους που δεν έχουν επαναρχίσει οι συνομιλίες από την τουρκική πλευρά

ΠτΔ: Αποκαλυπτική η συνέντευξη Έρχιουρμαν για τους λόγους που δεν έχουν επαναρχίσει οι συνομιλίες από την τουρκική πλευρά

Το να τίθενται όροι και προϋποθέσεις πριν την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων είναι μια τακτική που δεν βοηθά στο να υπάρχουν εξελίξεις, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE