ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στην εντατική 87χρονος μετά από τροχαίο - Οδηγούσε μοτοποδήλατο που συγκρούστηκε με όχημα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στην εντατική 87χρονος μετά από τροχαίο - Οδηγούσε μοτοποδήλατο που συγκρούστηκε με όχημα

Διασωληνωμένος στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας νοσηλεύεται 87χρονος μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 06/05 στην Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το τροχαίο συνέβη γύρω στις 11:45 το πρωί της Τετάρτης 06/05, λεωφόρο Αρχαγγέλου, στο Στρόβολο, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αυτοκίνητο που οδηγούσε 83χρονος, συγκρούστηκε με μοτοποδήλατο, που οδηγούσε ο 87χρονος. 

Ο 87χρονος μεταφέρθηκε, με ασθενοφόρο, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, θλάση πνεύμονα, πιθανό κάταγμα σπονδύλου και πιθανό οξύ στεφανιαίο έμφραγμα. 

Αφού διασωληνώθηκε, κρατήθηκε για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. 

Η Τροχαία Λευκωσίας διερευνά τα αίτια του τροχαίου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE