Έλεος: Έκαψε τη συζυγό του γιατί μετά απο 3 χρόνια γάμου δεν...

Έλεος: Έκαψε τη συζυγό του γιατί μετά απο 3 χρόνια γάμου δεν...

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι άνδρας στο Πακιστάν έκαψε τη συζυγό του επειδή δεν είχε μείνει έγκυος μετά από 3 χρόνια γάμου.

Η άτυχη 25χρονη γυναίκα, την οποία χτυπούσε o συζυγός της, επέστρεψε την Παρασκευή σπίτι μετά από επίσκεψη στην αδερφή της.

Αφενός το γεγονός ότι δεν είχε πάρει την άδεια (!) του συζύγου της και αφετέρου η συσσωρευμένη οργή του που δεν είχε μείνει έγκυος αυτά τα τρία χρόνια χρόνια, ο άνδρας χτύπησε τη γυναίκα με τη συνδρομή του πεθερού της και στη συνέχεια της έριξε βενζίνη και της έβαλε φωτιά!

Η άτυχη γυναίκα υπέστη εγκαύματα στο 80% του σώματός της και υπέκυψε στο νοσοκομείο, ενώ ο συζυγός της συνελήφθη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Σοβαρά ερωτήματα εγείρει η αποκάλυψη ότι ο πρώην υπουργός ενέργειας Γιώργος Λακκότρυπης συμμετείχε σε κοινή βιντεοκλήση μέσω Zoom με τον πρώην διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου, Χαράλαμπο Χαραλάμπους, και έναν δήθεν Ρουμάνο επενδυτή, ο οποίος φέρεται να μην είναι υπαρκτό πρόσωπο.