Έλεος: Έκαψε τη συζυγό του γιατί μετά απο 3 χρόνια γάμου δεν...

Έλεος: Έκαψε τη συζυγό του γιατί μετά απο 3 χρόνια γάμου δεν...

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι άνδρας στο Πακιστάν έκαψε τη συζυγό του επειδή δεν είχε μείνει έγκυος μετά από 3 χρόνια γάμου.

Η άτυχη 25χρονη γυναίκα, την οποία χτυπούσε o συζυγός της, επέστρεψε την Παρασκευή σπίτι μετά από επίσκεψη στην αδερφή της.

Αφενός το γεγονός ότι δεν είχε πάρει την άδεια (!) του συζύγου της και αφετέρου η συσσωρευμένη οργή του που δεν είχε μείνει έγκυος αυτά τα τρία χρόνια χρόνια, ο άνδρας χτύπησε τη γυναίκα με τη συνδρομή του πεθερού της και στη συνέχεια της έριξε βενζίνη και της έβαλε φωτιά!

Η άτυχη γυναίκα υπέστη εγκαύματα στο 80% του σώματός της και υπέκυψε στο νοσοκομείο, ενώ ο συζυγός της συνελήφθη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE