Έτσι ξηγείται ο πρωταθλητής

Έτσι ξηγείται ο πρωταθλητής

Ο Ολυμπιακός ήταν πρωταθλητής πριν τη σέντρα του αγώνα με τον Λεβαδειακό και φρόντισε να αποδείξει την αξία του μέσα στο γήπεδο.

Οι «ερυθρόλευκοι» έριξαν τεσσάρα αφού επιβλήθηκαν με 4-0 σε ένα αγώνα που κυριάρχησαν στο Β΄’ ημίχρονο. Μέχρι το 25΄κρατούσε γερά και ήταν πολύ καλός ο Λεβαδειακός, όμως η αποβολή του Σηφάκη άλλαξε τα δεδομένα.

Δύο γκολ πέτυχε ο Τσόρι Ντομίνγκεζ στο 44’ και στο 60’ και από ένα οι Μπενίτεθ (55’) και Φορτούνης (90’+1’).

Νωρίτερα σήμερα ο Παναθηναϊκός γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από τον Πανθρακικό με 2-1. Το σκορ άνοιξε για τους νικητές ο Ιγκόρ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε με τον Σίντελφελντ στο 55’ και ο Τζανής στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έγραψε το τελικό 2-1.

Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στο ισόπαλο 1-1. Ο Τσάβες έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 13’ και ο Γκαρσία ισοφάρισε στο 84’ για τον Ατρόμητο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Μία από τις πιο μεγάλες ανάγκες που έχουμε είναι να μεταρρυθμίσουμε το κράτος του ’60»

ΠτΔ: «Μία από τις πιο μεγάλες ανάγκες που έχουμε είναι να μεταρρυθμίσουμε το κράτος του ’60»

Μία από τις πιο μεγάλες ανάγκες που έχουμε στη χώρα μας είναι να μεταρρυθμίσουμε το κράτος του ’60, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας ότι η Κυβέρνηση του έχει την απόλυτη πολιτική βούληση και την ετοιμότητα να το κάνει

BEST OF TOTHEMAONLINE