ΛΑΡΝΑΚΑ: Το αδίκημα για το οποίο εξετάζεται ο αδελφός της άτυχης Μαρίας

ΛΑΡΝΑΚΑ: Το αδίκημα για το οποίο εξετάζεται ο αδελφός της άτυχης Μαρίας

Στη σύλληψη 23χρονου από την επαρχία Λάρνακας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ανθρωποκτονίας, προχώρησε χθες Τρίτη (05/05) η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα γύρω στις 5:45 το απόγευμα της Τρίτης (05/05) λήφθηκε πληροφορία για τραυματισμένο πρόσωπο σε χωριό της επαρχίας Λάρνακας. Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας επισκέφθηκαν την σκηνή, όπου εντόπισαν αναίσθητη 21χρονη. Η κοπέλα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γ. Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Σύμφωνα με τις εξετάσεις η άτυχη κοπέλα είχε τραυματιστεί θανάσιμα, μετά που δέχτηκε πυροβολισμό από πυροβόλο όπλο που χειριζόταν ο 23χρονος.

Σημειώνεται ότι αυτοψία στη σκηνή διενήργησαν οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους, Νικόλας Χαραλάμπους Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, σύμφωνα με τους οποίους ο θάνατος της κοπέλας επήλθε από διαμπερές τραύμα στο κεφάλι, συνεπεία πυροβολισμού.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεταβαίνει σήμερα στη Ρώμη – Έμφαση σε άμυνα, ασφάλεια και ενέργεια – Το ζήτημα των οδοφραγμάτων και η πρόταση για το Καϊμακλί

ΠτΔ: Μεταβαίνει σήμερα στη Ρώμη – Έμφαση σε άμυνα, ασφάλεια και ενέργεια – Το ζήτημα των οδοφραγμάτων και η πρόταση για το Καϊμακλί

Σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους για την επίσκεψη που θα έχει σήμερα και αύριο στην Ιταλία καθώς και το ζήτημα των οδοφραγμάτων προέβη σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στο πλαίσιο του Συνεδρίου «Battlefield ReDEFiNED 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE