ΛΑΡΝΑΚΑ-ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Συνελήφθη ως ύποπτος για ανθρωποκτονία ο 23χρονος αδερφός της Μαρίας Χάρπα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ-ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Συνελήφθη ως ύποπτος για ανθρωποκτονία ο 23χρονος αδερφός της Μαρίας Χάρπα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ραγδαίες εξελίξεις σε ό,τι αφορά την ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε στο χωριό Κλαυδιά της Επαρχίας Λάρνακας στις 17:45.

Όπως έγινε γνωστό γύρω στις 20:30 (05/05) ο 23χρονος Ηλίας Χάρπας, αδερφός της θανούσας Μαρίας Χάρπα, τέθηκε υπό σύλληψη από τους άνδρες του ΤΑΕ Λάρνακας, ως ύποπτος για ανθρωποκτονία.

Η 21χρονη επρόκειτο να αρραβωνιαστεί εντός της ημέρας με νεαρό από το Καλό Χωριό.

Η νεαρή φερόταν να ήταν έγκυος (τριών μηνών) και να είχε τα γενέθλιά της.

Πληροφορίες που αξιολογούνται, αναφέρουν ότι ο κοινοτάρχης των Κλαυδιών είχε στείλει επιστολή στην Εθνική Φρουρά και να ζητούσε να αφαιρεθεί από τον 23χρονο έφεδρο το όπλο.

Η Αστυνομία από την πρώτη στιγμή εξέταζε όλα τα ενδεχόμενα σε σχέση με την ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε γύρω στις 17:45 (05/05) στο χωριό Κλαυδιά της επαρχίας Λάρνακας.

Όπως σημειώσαμε, η αρχική εκδοχή που δόθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας και αξιολογείτο, ανέφερε ότι ο 23χρονος αδερφός της θανούσας καθάριζε το στρατιωτικό του τυφέκιο τη στιγμή που αυτό εκπυρσοκρότησε, με τραγική συνέπεια το θανάσιμο τραυματισμό της 21χρονης αδερφής του στο κεφάλι.

Φ.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE