ΛΑΡΝΑΚΑ-ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Συνελήφθη ως ύποπτος για ανθρωποκτονία ο 23χρονος αδερφός της Μαρίας Χάρπα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ-ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Συνελήφθη ως ύποπτος για ανθρωποκτονία ο 23χρονος αδερφός της Μαρίας Χάρπα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ραγδαίες εξελίξεις σε ό,τι αφορά την ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε στο χωριό Κλαυδιά της Επαρχίας Λάρνακας στις 17:45.

Όπως έγινε γνωστό γύρω στις 20:30 (05/05) ο 23χρονος Ηλίας Χάρπας, αδερφός της θανούσας Μαρίας Χάρπα, τέθηκε υπό σύλληψη από τους άνδρες του ΤΑΕ Λάρνακας, ως ύποπτος για ανθρωποκτονία.

Η 21χρονη επρόκειτο να αρραβωνιαστεί εντός της ημέρας με νεαρό από το Καλό Χωριό.

Η νεαρή φερόταν να ήταν έγκυος (τριών μηνών) και να είχε τα γενέθλιά της.

Πληροφορίες που αξιολογούνται, αναφέρουν ότι ο κοινοτάρχης των Κλαυδιών είχε στείλει επιστολή στην Εθνική Φρουρά και να ζητούσε να αφαιρεθεί από τον 23χρονο έφεδρο το όπλο.

Η Αστυνομία από την πρώτη στιγμή εξέταζε όλα τα ενδεχόμενα σε σχέση με την ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε γύρω στις 17:45 (05/05) στο χωριό Κλαυδιά της επαρχίας Λάρνακας.

Όπως σημειώσαμε, η αρχική εκδοχή που δόθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας και αξιολογείτο, ανέφερε ότι ο 23χρονος αδερφός της θανούσας καθάριζε το στρατιωτικό του τυφέκιο τη στιγμή που αυτό εκπυρσοκρότησε, με τραγική συνέπεια το θανάσιμο τραυματισμό της 21χρονης αδερφής του στο κεφάλι.

Φ.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE