Φοβερό ΒΙΝΤΕΟ από Λεμεσό: ΑΕΛίστικη τρέλα – Έτσι γιόρτασαν την επέτειο του πρωταθλήματος 2012!

Φοβερό ΒΙΝΤΕΟ από Λεμεσό: ΑΕΛίστικη τρέλα – Έτσι γιόρτασαν την επέτειο του πρωταθλήματος 2012!

Το βράδυ της Τρίτης (05-05-2020) οι φίλαθλοι της ΑΕΛ βγήκαν στα μπαλκόνια στη Λεμεσό και άναψαν πυρσούς, βεγγαλικά και έριξαν πυροτεχνήματα για μεροκά λεπτά, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη Λεμεσιανή ομάδα στις 05 Μαΐου 2012.

Μετά από 8 χρόνια, οι ΑΕΛίστες δεν ξεχνάνε αυτή τη μέρα και με drones – cameras και φωτοβολίδες έδωσαν λίγο μετά τις 22:30 την 05 Μαΐου 2020, μία… «γαλαζπκίτρινη αύρα» για λίγο στη Λεμεσό.

Δείτε βίντεο που αναρτήθηκε στη σελίδα facebook «Yellow Tribe Group»

Δείτε και βίντεο που εξασφάλισε το Themasports.com:

Διαβάστε επίσης: 

Η πρώτη… ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ του νυν προέδρου του σωματείου στην κατάκτηση του πρωταθλήματος τότε – Ποιον ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ πρώτα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Το ΑΕΛίστικο ποστάρισμα του Μπεμπέ για την… κίτρινη Λεμεσό του 2012! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΒΙΝΤΕΟ: «Από την έναρξη της κοινωνικής αναταραχής στην πόλη της Λεμεσού»

Απάντηση-ΦΑΡΜΑΚΙ από ΑΕΛ στο ποστάρισμα ΑΠΟΕΛ για το πρωτάθλημα 2014 – «Shame» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Μπεμπέ: «Μόλις έληξε το ματς με την Ανόρθωση, μπήκα στη φυσούνα για να μη μου ορμήξουν»!

Ποστάρισμα από την ΑΠΟΝΟΜΗ του τίτλου το 2012 με… ΗΧΗΡΟ μήνυμα για το μέλλον! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η εικόνα της Αριάδνης από το 2012 τα λέει… όλα! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

The post Φοβερό ΒΙΝΤΕΟ από Λεμεσό: ΑΕΛίστικη τρέλα – Έτσι γιόρτασαν την επέτειο του πρωταθλήματος 2012! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Ο καλύτερος στόχος είναι να υπάρξει επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που διακόπηκαν το 2017»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Ο καλύτερος στόχος είναι να υπάρξει επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που διακόπηκαν το 2017»

Ο καλύτερος στόχος μέσα από τη Γενεύη είναι να υπάρξει επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που διακόπηκαν το καλοκαίρι του 2017, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE